Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Meghara

Sivuja: [1]
1
Espanja / Espanja ja junalippuset
« : 15.02.2007, 20:06:03 »
Eurodominon ihanien muutosten ja muiden myllertäessä näyttää siltä, ettei Espanjaan ole minkäänlaista "alennuslippusysteemiä" ensi kuussa ainakaan tiedossa. Matka-aikaa ei ole kuin vähä piälle viikko, mut matkan taittamista sitäkin enemmän. Lennot olis muuten jees, mutta haluaisimme matkan varrella piipahtaa parissa pisteessä.

  Eli jos joku tietää parempaa tietoa noista junalipuista ja niiden saatavuudesta, (että niitä ihan oikeasti olisi jonkinlaisia hyviä diilejä olemassa,) voisiko avittaa?

2
Varusteet ja pakkaaminen / uppokeitin
« : 28.07.2006, 19:47:32 »
Ostin tänä kesänä ensimmäisen uppokeittimeni claes ohlsonilta, ja ihan muuten mainiolta on vaikuttanut, paitsi että sillä ei juuri ole ollut käyttöä euroopan keittiöitä täynnä olevissa hostelleissa. Eli, onko kenellekään ollut oikeasti hyötyä mokomasta? Tuliko virheostos?

3
Mielenkiinnosta teen pientä empiiristä höpö-höpö tutkimusta vaikuttaako ihmisen horoskooppi matksutusintouteen. Sitähän tavan takaa väitetään että esim. härät viihtyvät paremmin kotona kuin leijonat ja skorpionit ovat niin impulsiivisia että ovat alituiseen liikkeessä.. Liekö puheen takana mitään perää?

 Koska äänestyssarakkeisiin ei mahtunut kaikki horoskooppimerkit, laitoin elementin jonka saa ruksittaa. Tänne jälkeenpäin saa mainita horoskooppinsa ja vastaako lainkaan sitä kuvaa mitä se antaa, jos tietää..

Elementit:

Ilma:
Kaksonen
Vaaka
Vesimies

Maa:
Härkä
Neitsyt
Kauris

Vesi:
Rapu
Kalat
Skorpioni

Tuli:
Leijona
Oinas
Jousimies


 Itse olen tulimerkki, leijona, mutta en ole aivan niin vaativainen esim. asuimiston tms. suhteen kuin pitäisi. Mutta lievää laiskuutta ja itseriitoisuutta on toisinaan näkyvissä... :lol:

4
Yleinen / termi-ongelmia
« : 20.06.2005, 09:13:41 »
Mitäs mieltä olette reili-termistä? Ystävättäreni höpötteli pitkä tovin tuttavistaan jotka ovat käyneet "reilaamassa", ja lopuksi selvisi ettei kukaan heistä ollut junassa olleetkaan vaan autolla tms. liikkeellä. Huomautin tästä, ja hän sanoi että kyllä reilaaminen hänestä tarkoittaa kaikkea "sellaista reissaamista". Olen aina ajatellut, että reilaaminen tarkoittaa nimen omaan raiteilla kulkemista, ja se kaikki muu "sellainen reissaaminen" on reppureissausta. Kuinka tarkkoina te muut olette tällaisen asian suhteen? Huomasin ainakin yhden topicin tässä selaillessani, jossa puhuttiin reilaamisesta ja kyseltiin, että mitä kulkuvälinettä kannattaa käyttää... :?

5
Yleinen / Missä olet pyörinyt?
« : 13.06.2005, 08:55:59 »
Mielenkiinnosta kyselisin että missä kaikkialla olette käyneet omatoimisesti? joko on lähes kaikki kulmat koluttu vai sijoitatte reissunne aina suurin piirtein samaan maailman kolkkaan? Onko ihmisillä erityistä maailman valloitus-suunnitelmaa?

  Itsellä on tullut vasta Eurooppa valloitettua, mutta suunnitelmissa häämöttää perusteellinen koluaminen pitkin poikin. (Ok, euroopassakin on 4 maata jossa ei ole vielä tullut piipahdettua mutta pitäähän jotain jättää eläke-iällekin.. :wink: )

    Olen joskus tehnyt päätöksen, että en suostu kuolemaan ennenkuin olen käynyt jokaisella mantereella. Mikäs pahan tappais..
 
                       Eli, missäs sitä on tullut seikkailtua?

6
Elikkäpä, kyselisin sellaista että kuinkakohan paljon aikaa kannattaa varata ulkomaille muutettaessa ja töitä hakiessa? Elämä tullut siihen pisteeseen että nyt loppu hyvä meisinki..

Eli kuinka kauan teillä meni lähtövalmisteluihin siitä ajatuksesta alkaen? Ei ainakaan etsolla löytynyt tällaista tietoa mistään.. :?

Sivuja: [1]