Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - pimpelipom

Sivuja: [1]
1
Aasia / Sukellus Bali/Gili
« : 03.05.2016, 20:21:28 »
Moikka!
Olen lähdössä kesä-heinäkuun vaihteessa kahdeksi viikoksi Bali/Gili-saarten suuntaan ja sukellus olisi pääaktiviteetti reissulla. Haluaisin aloittaa AOWD:n suorittamisella ja sitten sukeltaa loppureissun kivoissa paikoissa. Osaako joku suositella hyvää PADI-keskusta ja muutenkin missä on sen alueen parhaat dyykit. Padang Bai oli ainakin nopean Googlauksen perusteella mainittu Balilta ja sitten tuo Gili-saarten ympäristö. Kokemuksia?
Arvostan myös rauhallisia ja kauniita paratiisirantoja ja sukellusten lisäksi olisikin aikeissa lojua biitsillä kirjaa lukien. 

Kiitos jo etukäteen!

2
Varusteet ja pakkaaminen / Korrekti pukeutuminen aasiassa
« : 09.12.2009, 14:17:59 »
Hei!
Olisin tiedustellut vähän, että minkälainen pukeutuminen on korrektia akselilla hong kong-malesia-singapore? Thaimaassa voi varmaan lomakohteissa huidella miten tykkää, mutta miten nuo muut? Voiko turisti käppäillä pienissä vaatteissa ihan rauhassa vai onko kunnioittavampaa peittää polvia ja olkapäitä kaupungilla pyöriessä?
Lämpötilat ei oo ihan matalimmasta päästä siellä päin joten itselle olisi tietysti kivempi jos pieni tuulenviri kävisi mahdollisimman laajalta alueelta :D

3
Aasia / hostellit hong kong, singapore, malesia....?
« : 07.10.2009, 19:48:32 »
Eli osaisiko joku suositella hyviä hostelleja akselilta hong kong, singapore ja kuala lumpur? Jotain halpaa, mutta hyvällä sijainnilla ja meitä on isompi jengi lähdössä niin olis kiva kun olis niitä perhehuoneita.. Ollaan jotain hostelleja jo katottukin, mutta olis kiva kuulla omakohtaisia kokemuksia..

Ollaan suuntaamassa myös langkawille päin joten sieltä joku kiva ja halpa yöpymys pitäisi kanssa löytää..

Kiitos!

4
Aasia / sukellus malesia/thaimaa
« : 31.07.2009, 17:14:51 »
Osaisiko joku listata hyvän sukelluskohteen akselilla malesia-thaimaa? Aloittelijalle sopiva kohde ja hyvä sukelluskeskus..
kiitos! :D

Sivuja: [1]