Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - solfiza

Sivuja: [1]
1
Eurooppa / Romania
« : 03.06.2009, 09:04:33 »
Hei!

Olen menossa heinäkuussa Romanian vuoristoon viikon kurssille, ja haluaisin yhdistää siihen parin päivän reissun johonkin rantakohteeseen. Olisiko kenelläkään ideoita? Paikan ei tarvitse olla Romaniassa, varmaan muualtakin Itä-Eurooopan maista pääsee suhteellisen helposti junalla Romaniaan..

Kiitos vinkeistä!
 :)

2
Kanada ja Yhdysvallat / Nettisivu Washington DC:stä?
« : 07.06.2006, 14:23:07 »
New Yorkista on olemassa loistava nettisivu www.nymag.com mutta löytyykö jotain samanlaista Washington DC:stä?
Tarkoitus olisi mennä syyskuussa NY ja Washingtoniin, mutta majoitus on DC:ssa vielä hakusessa.. Ajattelin että tuollaisen nettisivun kautta voisi löytyä jotain. Onko majoitusvinkkejä??

Thanx

edit by Shira: lisäsin DC:n otsikkoon ja viestiin koska et ole hakemassa Washingtonin osavaltiosta tietoa

3
Kanada ja Yhdysvallat / Majoitus 10 hlölle NY
« : 28.03.2006, 14:26:37 »
Ollaan lähdössä isomman porukan kanssa New Yorkiin ja Washingtoniin ja tarkoitus olisi löytää majoitus. Ideaalitilanteessa löytyisi halpa vuokrattava asunto mahdollisimman läheltä nähtävyyksiä, mutta ainakin googlettamalla eri hakusanoilla asunnon olivat sikakalliita! Meitä olisi lähdössä 10-15 henkeä, joten asunnon tulisi olla aika iso.. Isoimmat asunnon mitä näin olivat 8 hengelle..
Onkohan jollain hyviä linkkejä asunnon vuokraussivuille tai muuta tietoa? Iso KIITOS!
 :lol:

4
Kiina / ompelijat Shanghaissa
« : 21.12.2005, 18:50:15 »
Hei!
Onkohan jollain tietoa hyvistä ompelijoista shanghaissa, mielellään keskustassa.. Tarkoituksena olisi teettää iltapuku, mukana on kuva ja kuva mallista.
Kuinka paljon tinkimisvaraa on ylipäänsä toreilla, tai ompelimoissa??

Kiitos!

5
Kiina / Shanghai - nähtävyydet ja matkustus muualle
« : 21.10.2005, 13:45:22 »
Sain kuin sainkin syksyn hulluilta päiviltä lentoliput Shanghaihin uudeksi vuodeksi. Nyt sitten täytyisi miettiä mitä kaikkea suuressa kaupungissa (ja suuressa maassa) haluaa tehdä.
Mietittiin matkakumppanin kanssa että vois olla hauska käydä jossakin Shanghain ulkopuolella. Minne kannattaa mennä? Kiinan muurit houkuttelis, mutta ne taitaa olla aika kaukana.. Millainen matka Pekingiin on ja miten sinne pääsis kätevimmin ja halvimmin?
Ollaan reissussa reilu viikko.

Entä Shanghain metro? onko kaikki merkattu vain kiinalaisilla merkeillä ja tajuaako niistä jossain vaiheessa jotain? Paljon on kysymyksiä, kaikki vastaukset ja vihjeet otetaan kiitollisena vastaan!  :D

6
Kanada ja Yhdysvallat / USAn kartta
« : 02.08.2005, 12:06:23 »
Tietääkö joku mistä löytäisi internetistä (ilmaisen) USAn kartan? Siitä pitäisi näkyä osavaltiot ja suuremmat kaupungit..

7
Kanada ja Yhdysvallat / Autonvuokraus USA:ssa
« : 13.07.2005, 11:34:36 »
Moi.
Olen ajatellut lähteä ensi kesänä noin kuukaudeksi kiertelemään autolla USAn länsirannikkoa. Onko jollain kokemusta autovuokrauksesta USAssa? Monet vuokraamot ilmeisesti vaativat, että kuski on yli 25-vuotias. Itse olen vasta 21, joten rajoitukset saattavat olla ongelma.. Millainen on maan liikennekulttuuri muuten?

8
Yleinen / äkkimatkat
« : 29.06.2005, 16:43:01 »
Mitä mieltä olette äkkimatkoista? Ajattelin syyskuun alussa lähteä jonnekin matkalle, mutta vähän arveluttaa. En ole koskaan ollut äkkimatkalla.
Monissa matkanjärjestäjien tiedoissa kerrotaan, että huone saattaa olla osa isompaa huoneistoa, majoitus saattaa muuttua matkan aikana, olot ovat hyvin vaatimattomat..
Voiko hotelli tosiaan olla joku murju jonka torakat on valloittanut? Tuntuu älyttömältä maksaa 400-500 euroa matkasta, jos hotellia joutuu vaihtaa tyyliin joka yö tai se on ihan hirveä läävä..

Sivuja: [1]