Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - hunio

Sivuja: [1]
2
Aasia / Hanoi vs. Phnom Penh
« : 31.03.2012, 10:29:09 »
Kesällä tarkoitus lähteä kiertämään Kaakkois-Aasiaa. Ollaan suurpiirteinen reittisuunnitelma laadittu sen perusteella mitä halutaan nähdä, eli joustovaraa kyllä löytyy. Ajateltiin kuitenkin reissata lungilla asenteella, ettei tule minuuttiaikataulua ja tän pohjalta todettiin, että ehditään lopuksi vielä joko Phnom Penhiin tai Hanoihin.

Kysymys kuuluukin, kumpaa kaupunkia suosittelette? Molemmissa riittää nähtävää paljon. Kambodzhassa oltiin kyllä jo viime kesänä, mutta ei silloin Phnom Penhiin ehditty.

Olisi kiva kuulla kokemuksia kumpi noista on teille napannut enemmän?

3
intiastaitaan.blogspot.com

4
Thaimaa / Kesäkuussa Aasiaan..
« : 09.05.2011, 21:36:33 »
Lentoliput Bangkokiin varattu neljäksi viikoksi kesäkuussa ja aiomme mennä ainakin käymään Kambodzan puolella Angor watilla ja Battamgbangissa, mutta lisäksi haluaisimme viettää kaksi viikkoa jossain saarella tms. vain rentoutuen. Olimme aikeissa mennä Koh Changille, mutta se taitaa ilmeisimmin olla yksi sateisimmista paikoista kesäkuussa. Yksi vaihtoehto on Koh Tao, jossa sadekausi sijoittuu enemmän talvelle. Tosin lennot Taon suuntaan maksavat maltaita...ei ole pakko pysyä thaimaan puolella, eli hyviä reitti-ideoita otetaan vastaan. Kiitos!!

5
Aasia / Ko Kut/Kood vai ko Mak???
« : 27.04.2011, 21:25:47 »
Heipähei, osaako joku täällä sanoa mielipidettään että kummalle saarelle kannattaisi Koh Changilta suunnata: Ko Mak vai Ko Kut/Kood?? Jos haluaa saarelta vähän rauhallisuutta. Tarkoitus on yöpyä budget majoituksissa, eli ei missään kalliissa private resorteissa.

Kiitos! :)

Sivuja: [1]