Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Day Tripper

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Ketään Ausseissa (helmi-maaliskuu 2020)?
« : 25.02.2020, 13:23:30 »
Moikka kaikille! Täällä 27 v jäbä kyselee mahtaako muita pallontallaajia olla Ausseissa päin lähiviikkoina. Itse saavun huomenna Melbourneen, jossa tarkoitus majailla jonkin aikaa ja tutustua kaupunkiin ja eritoten sen musiikkiskeneen. Tämän ohella suunnitelmat on auki, mutta koska reissuni kestää maalis-huhtikuun taitteeseen niin muuallakin voisi käydä. Olisi kiva tavata muita reissaajia joten laittakaa rohkeasti viestiä mikäli liikutte Ausseissa päin!  ;D

2
Matkaseuraa / Kukaan Gilillä / Balilla at the moment?
« : 17.02.2014, 09:24:16 »
Heipparallaa! Tänään tuli saavuttua Gili Airille, ja nyt tarkoitus olisi pyöriä täällä ja mahdollisesti Trawanganilla jonkun aikaa, ja jatkaa sitten Balille. Sieltä tulee lennettyä Bangkokiin 12.3. Matkaseura olisi tervetullutta, joten viestitelkää jos pyöritte parhaillaan tai lähiaikoina samoilla seuduilla! :)

Ja itse olen siis jätkä vuosimallia 92, ja kohta neljä kuukautta reissua takana.

3
Matkapäiväkirjat / Puolisen vuotta Aasiassa (SK)
« : 21.11.2013, 18:47:26 »
Toinen pidempi reissu Aasiassa menossa, ja päivittelen blogia aina silloin tällöin. Kohta kuukausi tullut jo reissattua, mutta vielä vajaa viisi edessä. Tähän mennessä oltu vasta Nepalissa, mutta ylihuomisesta alkaen suuntana on Intia, ja myöhemmin luvassa Singaporea, Indonesiaa ja muuta kaakkois-Aasiaa, kunnes huhtikuu ja paluu Suomeen koittaa.
Kuvia en ole vielä ehtinyt juuri lisäilemään, kun netti on täällä mitä on.. mutta:

http://epicjourney2.wordpress.com

Intiasta lähtien olen myös näillä näkymin reissussa yksin, joten viestiä saa laittaa jos huomaat olevasi samoilla seuduilla liikenteessä! :)

4
Moikka!
Nyt on sellainen tilanne, että viime vuonna tekemäni Kaakkois-Aasian kierros oli kaikinpuolin niin eeppistä settiä, että pakko se on lähteä maailmaa kiertämään jälleen kerran. Tarkoituksena olisi lähteä loka-marraskuun taitteessa, eikä Suomeen ole aikomusta palata ennen huhtikuuta.
Alustavasti olen plänäillyt lentäväni Katmanduun, koska Everest Base Camp -trekki kiinnostaisi TODELLA paljon. Nepalin jälkeen aikeissa olisi kierrellä Intiaa (erityisesti Keralan seutua!) ja Indonesiassa olisi tarkoitus kierrellä vähän enemmänkin. Noiden lisäksi en ole vielä kovin tarkasti suunnitelmiani miettinyt enkä välttämättä aiokaan, pitäähän sitä vähän valinnanvapautta jättää reissun päällekin!   ;)

Vaikka edellinen reissu tulikin tehtyä kaverin kanssa, tällä kertaa suunnittelin matkaavani pääosin yksin, mutta olisi erityisen hienoa, jos jonkinlaista matkaseuraa olisi tiedossa edes osalle reissusta. Erityisesti alkureissu Base Camp -trekkeineen olisi hienoa tehdä jonkun samaa kieltä puhuvan kanssa.
Itse olen 20-vuotias jätkä ja melko avoin persoona. Reissultani toivoisin monipuolisuutta - on ookoo jumahtaa välillä riippumattoon löhöämään, mutta muitakin aktiviteetteja saisi olla.

Jos nyt heräsi kiinnostus lähteä samoihin aikoihin samoille seuduille, tai kenties haluaisit liittyä seuraan vasta myöhemmässä vaiheessa reissuani, ota yhteyttä yksityisviestillä (tai kirjoittele suoraan tähän)!  :)

5
Moro kaikille. Pian koittaa lähtö Kaakkois-Aasiaan, ja tuota 2-3 kk kestävää reissua varten tuli nyt sitten perustettua blogi, jotta kaverit ja läheiset tietävät missä mennään. Mutta mikä ettei sen voisi tännekin pistää, siispä tässä:
www.paskareissumuttulipatehtya.blogspot.com  ;D

Sivuja: [1]