Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - QQTimo

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Intia,Thaimaa,Laos,Kambodza,,,
« : 27.08.2011, 13:11:15 »
Hei.

Nyt sitten oman tekstin tein, vaikka näitä samoihin seutuihin, samoihin aikoihin meneviä onkin foorumin perusteella varsin paljon. Polttelee vaan jo lähtö niin paljon, että tämä sitä hieman lievittää  8)
Eli tuonne lähdetään kaverin kanssa, se on saletti se. Lento nousee 6.9 aamulla ja Wienin kääntymisen jälkeen laskeutuu Delhiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Siitä sitten pohjoista Intiaa kohti Kalkuttaa ja sieltä sitten Thaimaahan ja jne.
Matkassa ollaan kaverin kanssa ja semmoiset rapiat 4kk:tta. Tuona aikana kerkee varmastikkin vähän, näin aluksi katsastaa alueita.

Eli sitähän tässä lähinnä huutelen, että jos ja kun matkalla on samoihin paikkoihin, samoihin aikoihin törmääviä reppureissaajia niin matkakokemuksien ynnääminen ja voimavarojen yhdistäminen (hostellien etsiminen, paikkoihin tutustuminen ym. ym. tiedon jako) pieniksi ajoiksi on erittäin hyvä juttu ja KOSKA sitä nyt ensimmäistä kertaa on reissussa niin suomalaisen kohtaaminen voi lievittää (HUOM.) mahdollista kulttuurishokkia jos se on siis edes tuloillaan. Täällä Suomessahan(länsimaissa) se on meneillään SE joka aiheuttaa ympäristöön tuskastumista  ;)

Niim voisinhan sitä vähän kertoa itsestäni.
Eli miehenä mualimata tallannut sen 24 vuotta näissä päijät-hämeen maisemissa lähinnä (joskin on käyty melkein rannikolla salossa, ammatti opiskelemassa ja sitten Jyväskylässäkin vähän tuli sitä kokeiltua).
Kyllästyin pahasti, eritoten viimeisen 5-7 vuoden aikana tähän länsimaiseen kehitykseen mitä hyväksi väitetään ja nyt jätän ajatus tasolla kaiken ja lähden tutkimaan voisiko sitä elämisen arvoista elämää olla ehkä, jos, vaikka, jopa, kuitenkin jossain muuallakin. Jos ei niin ei se mitään, sitten juurrutaan opiskelemaan ensi syksynä hornomiksi.

Sivuja: [1]