Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jaana2011_10

Sivuja: [1]
1
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / -
« : 26.05.2019, 06:03:12 »
Saapi poistaa  :)

2
Australiasta jälleen uusi topikki, antanette anteeksi ostikointi. Miten olette hoitaneet postiasianne Ausseissa? Onko suosituksia edukkaasta ja luotettavasta postilokeropalvelusta? Minulla on täällä NZ:ssä ollut backpackerboardin kautta ostettu postilokero, joka on ollut varsin pätevä ja hyväksi havaittu. Missä ikinä päin maata olenkin ollut, niin sieltä on postit aina välitetty nopeasti perille. Harvoinhan niitä tulee, mutta jokunen tärkeä kuitenkin. Samanlainen tekisi mieli hommata Ausseissa sitten kanssa.

Toinen kysymys tähän samaan topikkiin: täytän tänä vuonna 31. Sain WH siis vielä hankittua ja menenkin sinne vielä ennen 31v synttäreitä. Mutta jos työskentelen sen vaaditun 3kk maataloushommissa, niin olenko oikeutettu pidentämään viisumin toiselle vuodelle, vai käynkö sitten jo tosiaan liian vanhaksi? Silloinhan olisin liki 33.

Kolmas kysymys: Olen menossa juuri ennen kirsikanpoimintakauden alkua ensi kuun lopussa. Aloitan Sydneystä, mutta Tasmaniaan voisin siitä jatkaa. Onko kukaan ollut kirsikoita poimimassa ja onko mitään vinkkejä aiheeseen liittyen? Onko liian myöhäistä aloittaa haku joulukuun alussa? Kuvittelisin, että ovat haluttuja työpaikkoja.

Kiitos kaikista tiedon murusista.

3
Aihe ei enää ajankohtainen. :)

Sivuja: [1]