Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Humberto

Sivuja: [1]
1
Kiina / National day golden week
« : 05.08.2015, 11:14:47 »
Ollaan saapumassa Kinaan syyskuun puolivälissä ja nyt vähän mietityttää miten toimia ton lokakuun alun kansallisen lomaviikon suhteen. Tarkoitus olisi joka tapauksessa jatkaa Kiinasta Vietnamiin, niin kannattaakohan sitä paeta sinne jo hyvissä ajoin ennen lokakuun alkua? Siinä jäisi tosin Kiinan näkeminen aika vähälle, mutta olen käsittänyt, että tona ajankohtana Kiinan matkailu ei ole kovin suositeltavaa. Asiaa ei varmasti helpota se, että budjetti ei ole kovin iso, lentoja pitäisi välttää ja kovin ajoissa ei ole mahdollista mitään varauksia tehdä. Olisiko jollain ton kokeneella jotain mielipidettä tai vinkkejä asian suhteen?

Entä alkaakohan noi matkustusruuhkat jo ennen tota 1.10, jolloin lomaviiko virallksesti alkaa? 27.9 on näköjään kanssa joku syysjuhla, alkaako ne ruuhkat jo silloin? Olisin kiitollinen kaikesta mahdollisesta infosta tähän liittyen :) ja jos mielessä, joku mukava rauhallinen tsillausmesta Kiinassa, jossa vois ton goldenweekin ajan viihtyä, niin sellasiakin vinkkejä otetaan mielellään vastaan.

Niin ja tarkoitus on Pekingistä suunnata alas kohti Vietnamia eli jonnekin sille välille ois reissu siis sijoittumassa

2
Pari kysymystä viisumeista jos joku sattuisi osata auttaa:

1.Ilmeisesti kaikki ha tienistä vietnamin puolelle saapuvat saavat 15päivää Vietnamissa, mutta tämä on rajoitettu tietyille alueille ja maasta pitää poistua saman rajan yli takaisin kambodzaan. Saanko kuitenkin suomalaisena tältä rajalta normaalin rajoittamattomat 15päivää Vietnamissa?

2. Tarkoituksena olisi siirtyä Kiinan puolelta Etelä-koreaan lautalla. Pääsenkö tällöin maahan viisumivapaasti kuten lentäen saapumalla?

Iso kiitos, jos jollain on näistä antaa jotain tietoa!

Sivuja: [1]