Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jennikatariina

Sivuja: [1]
1
Tansania / Mafia Island
« : 03.04.2014, 12:36:30 »
Löytyykö palliksesta Mafia-saarella käyneitä Tansanian reissaajia? Oon lähdössä maahan kolmatta kertaa elokuussa ja Sansibarin rannat on jo sou lääst siison, että tekis mieli tehdä uusia aluevalloituksia. Millainen on Mafian kyljessä oleva Chole Island? Hintataso verrattuna Sansibariin? Reppureissaajan budjetille sopivia majoituksia ainakin näyttäisi olevan tooodella vähän.

Jännityksellä jään odottamaan, jääkö tää taas meikäläisen monologiksi...Melkein hävettää :D

2
Väli-Amerikka ja Karibia / Vapaaehtoistyö Jamaikalla
« : 23.08.2013, 17:56:14 »
Edellisestä Jamaikan matkasta hullaantuneena ja Kingstoniin rakastuneena kiinnostaisi tietää, onko kukaan pallislaisista käynyt tekemässä vapaaehtoistyötä Jamaikalla? Muuallakin kuin Kingstonissa? http://jamaicavolunteerprograms.com/ tällaisen löysin, mutta näyttää aika tyyriiltä... Puolalainen kaverini teki hommia Help Jamaican kautta, onko kellään kokemuksia lafkasta?

3
Tansania / Moshista Dariin
« : 07.08.2013, 03:15:39 »
Tekemässä paluuta Tansaniaan ja tarkoitus olisi Moshista ajella bussilla Dariin... Viimeksi suhasin väliä Dar Experssillä, mutta nyt jo ennakkoon kyselisin, että onko tuota väliä alkanut ajamaan mikään muu vastaavan tasoinen bussiyhtiö? Viimeksi bussimatka Moshista Dariin kustansi 25 000 shillinkiä, onko bussimatkailu edelleen saman hintaista?

4
Monta päivää on mieli tehnyt ackeeta ja saltfishiä, tuota jumalten ruokaa, mutta saako tuoretta tai purkitettua ackeeta mistään? Entäs breadfruitia? Scotchbonnet peppaa? Yrittänyt fi-reggaen foorumia tarkkailla, mutta siellä ruoka-aiheiset keskustelut vuosia vanhoja. Joku mainitsi että ackeeta ja breadfruitia saa Suomesta, muttei kertonut että mistä. Keskustelussa vilahti kauppa nimeltä Rise and Shine (Hämeentie 34, Hki). Onkohan ks pulju pystyssä edelleen? Onko stadissa muita kauppoja joista saa afro- karibialaisia safkatarpeita? Entä mikähän on vastaavien kauppojen tilanne täällä Turussa?

5
Jos jollakulla pallislaisista sattuisi löytymään hyllyistään tarpeeton The rough guide to jamaica, minä voisin ostaa pois. Mahdollisimman uusi painos hakusessa. Saa olla kuluneen ja luetun näkönen, merkinnät ja hiirenkorvat ei haittaa kunhan kaikki sivut on tallella :) Heitä yksäriä!

6
Matkapäiväkirjat / Tansania 2011
« : 16.08.2012, 14:49:09 »
http://jenskaafrikassa.blogspot.fi/

Tässä mun vanha reissublogi viime vuotiselta Tansanian matkalta.

7
Matkaseuraa / Intia marraskuussa 2012
« : 22.07.2012, 18:34:24 »
Heipsulivei! Muita pallontallaajia matkaamassa Intiaan marraskuussa? Olen lähdössä reissuun itsekseni tarkoituksenani tsekata ainaskin Delhi, Agra, Varanasi, Kolkata ja Andamaanit. Olisi hauska tavata! :)

8
Jees. Bookkasin huoneen Kingstonin Reggae Hostellista, onko pallontallaajilla kokemusta ks. mestasta? :)

9
Lentomatkustus / Cayman airways
« : 22.02.2012, 23:58:04 »
Kokemuksia lentoyhtiöstä? Lennän syksyllä Kuubasta Jamaikalle Caymansaarien kautta ks. lentoyhtiöllä ja olisi kiva tietää hieman, mitä odottaa...

Sivuja: [1]