Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - misu7

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Hotellin peruminen
« : 11.05.2009, 20:13:55 »
Anteeksi jo etukäteen, mutta haku ei tuottanut tulosta ja vastaus pitää saada pikaisesti :'(. Eli jos varaan hotellin Pallontallaajien hotellihausta ja maksan koko summan etukäteen ja joudunkin peruuttamaan, niin miten saan/kuinka nopeasti rahat takaisin?

Hotellilla on omat varauskäytäntönsä ja kyseisessä hotellissa varaus perutaan ilman kuluja 48h ennen saapumista. Mutta kun hotelli varataan tämän Pallontallaajien hotellihaun kautta, niin miten käytännössä rahat palautuvat? Entäs jos peruutan esim alle 48h ja joudun maksamaan yhden yön hotellista joka tapauksessa (kuuluu hotellin peruutussääntöihin), niin kuinka saan loput rahat takaisin?

nimim. nyt olen tyhmä

2
Avaan nyt uuden ketjun, vaikka Vilnasta onkin jo jonkun verran kirjoiteltu....eli vapuksi ollaan menossa Vilnaan ja kyselisin, että onko kukaan majaillut Ligonines Street Apartment- nimisessä kämpässä vanhassa kaupungissa? Itse aina suosin näitä asuntoja ennemmin kuin ahtaita hostelli/hotellihuoneita. Vähän vaan mietityttää, että kun tulemme Vilnaan luultavasti pimeän aikaan ja kuvissa tämä näyttää aika synkältä pikkukadulta, että oiskohan viisainta mennä kuitenkin hostelliin esim.B&B Florens, joka on vähän kalliimpi, mutta aika viehkeän näköinen?

Toinen kysymys liittyy sitten vappuun eli minkälainen meno siellä silloin on?

Onkos Vilnassa kivoja rokkibaareja/salsabaareja?

Ja viimeinen kysymys; Suomen Eurolinesin sivuilla ei näy kuin 2 yhteyttä Riika-Vilna välillä, mutta taas Latvian sivuilla useita, niin että mihin sitä nyt sitten uskoisi? Suomen sivuilla bussi näyttäisi lähtevän Riikaan n.klo 17 . Latvian sivuilla bussi näyttäisi menevän myös klo 16 eli onko jollain näistä nyt tietoa tarkemmin vai meneekö busseja näin usein?

Kiitos.

3
Olettekos kuulleet... / Terroriteko Sarajevossa
« : 13.08.2006, 14:01:29 »
Sarajevossa oli perjantaiaamuna räjäytetty Bosnian entisen presidentin hauta vanhassa kaupungissa Kovacin hautausmaalla. Räjähdyksessä vahingoittui autoja ja kaikkien lähitalojen ikkunat särkyivät. Bosnian tilanne on ollut jännittynyt sen jälkeen kun televisiossa oli näytetty videonauha entisestä muslimikenraalista ja hänen määräyksestään, joka koski serbikylien polttamista sodan loppuvaiheessa. - Keskisuomalainen la 12.8. -

Järkyttää jotenkin tosi paljon, koska itse oltiin kaksi päivää ennen räjähdystä kyseisessä paikassa ja nimenomaan siellä hautausmaan vieressä kävelemässä ja ihmettelemässä. Ei ollut harmainta hajua, että siellä on ilmapiiri taas kiristynyt....

4
Eurooppa / Budapestin kylpylät
« : 18.07.2006, 11:07:08 »
Heippa! Kylpylässä olimme ajatelleet rentoutua ennen yöjunamatkaa Sarajevoon ja Szechenyin kylpylään jo vähän olemme päätyneet. Useissa matkaoppaissa kuitenkin sanotaan, että miehille ja naisille on omat osastot ja tiettyyn altaaseen pääsevät vain miehet jne. Ollaan siis poikaystävän kanssa menossa Yhdessä, joten onko siellä miehet ja naiset yhdessä altaissa vai erikseen? Olisiko sittenkin järkevämpää mennä esim. Margit-saaren maauimalaan? Muistakin kylpylöistä saa fiiliksiä ja vinkkejä kertoa. Yhdessä ketjussa niistä mainittiin, mutta tämä kyseinen mies-nais-erottelu ei niistä ilmennyt... Kiitos taas jo etukäteen!!!

5
Eurooppa / Budapest - Sarajevo
« : 29.06.2006, 18:25:26 »
Heippa!
Kyselisin seuraavaa eli pitääkö paluupäivä tietää etukäteen, jos ostaa Budapestistä meno-paluu junalipun Sarajevoon? Minkälainen tämä yöjuna on matkustaa? Tietääkseni meno-paluu on n.45 e. Onkos kukaan majoittunut Sarajevossa Hostel Kod Keme:ssä ja kokemuksia siitä paikasta? Siellä näyttää olevan huoneet omalla suihkulla ja vessalla suht edullisia (yli kolmekymppinen kaipaa jo ylellisyyttä ;) ) ja sijainti ilmeisesti aika hyvä tuolla vanhankaupungin sydämessä... Sarajevo- haulla löytyi aika paljon hyviä vinkkejä, mutta lisääkin saa laittaa!

6
Lentomatkustus / uskaltaako sterlingille elokuussa?
« : 13.06.2006, 18:03:36 »
Heippa! Kyselen, että uskaltaakohan tolle Sterlingille vielä varata uusia lentoja elokuun puolelta? Onko kokemuksia?

7
Eurooppa / Sarajevo - Dubrovnik
« : 05.06.2006, 12:48:08 »
Heippa! Tunnin olen istunut tässä koneella ja lukenut haun kautta kymmeniä vastauksia siihen, miten Sarajevosta Dubrovnikiin pääsee. Eli bussilla Mostarin kautta on kuulema komea reitti, mutta kun HINNAT ovat jääneet epäselväksi ja nimenomaan olisi mukava saada tietoon mahd. tuoreet hinnat (ja kauniina pyyntönä että jos vielä euroina) :). Kits.

8
Eurooppa / Sarajevo vai Ljubljana...?
« : 06.03.2006, 14:56:48 »
Haulla löysin kummastakin paikasta hyvää sanottavaa, MUTTA tarkoituksena olis mennä kesällä Budabestiin ja mietin, että pitkien junamatkojen vuoksi vain jompaankumpaan voisi tehdä reissun sieltä.   Eli kehukaapa nyt mielestänne parempaa ja löytyykö kyseisistä paikoista mukavia rokkibaareja, joissa voisi iltaa viettää :). Niin ja ovatko suurinpiirtein samaa hintatasoa? Kiitoksia.

9
Pohjoismaat / Visa Electron Kööpenhaminassa
« : 03.02.2006, 18:26:08 »
Kokemuksia...? Eli toimiiko kortti moitteettomasti?

10
Pohjoismaat / Kenkiä Kööpenhaminasta
« : 28.01.2006, 22:10:02 »
Olisiko jollain tietoa Kööpenhaminan kenkäkauppaketjuista? Eli kun "meillä täällä" on esim. din sko ja mekka, niin mitäs siellä olisi tarjolla. Että voisi jo vähän etukäteen netistä hintoja katsella...?

11
Saksa / Berlin, here we come!
« : 04.09.2005, 12:13:10 »
Tiistaina on vihdoinkin odotettu lähtöpäivä ja aikas mukavaa ja kuumaa keliäkin on luvattu :D . Netistä on löydetty paljon secondhand-puoteja, erikoiskauppoja jnejne. Kreuzbergistä ja sormet syyhyää päästä Oranien,- ja Bergmanstr. liepeille. Budjetti on aika tiukka, joten osaako kukaan kertoa, että onko siellä esim. vaatteet ja kengät PALJON kalliimpia, samanhintaisia kuin Suomessa, halvempia? Itse veikkaan tuota erikoisuuslisää :D eli kalliimpia. Kunhan edes jotain sellaista saisi, mikä ei kävele Suomessa joka toisen päällä vastaan. Hyviä vinkkejä kivoista puodeista ja käymisenarvoisista paikoista otetaan ilolla vielä vastaan.

12
Saksa / Second Hand Berlin
« : 21.07.2005, 15:12:22 »
Matkaoppaista löyty ihan mukavasti tietoa Berliinin kirppareista ja muutamista kaupoista, joista löytäisi kaikkea mahdollista secondhand-tavaraa (kasseja, vaatteita, astioita jne), mutta jos jollain olisi vielä hyviä vinkkejä aiheeseen liittyen, niin niitä otetaan ilolla vastaan (aukioloajat ovat myös tervetullutta tietoa).

Sivuja: [1]