Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Roger1994

Sivuja: [1]
1
Matkapäiväkirjat / Maailmaa minimibudjetilla (SK)
« : 08.07.2013, 21:59:10 »
Tässäpä uusin blogini, johon kirjoittelen kaikista tekemistäni matkoista sekä matkailuun liittyvistä asioista. Blogini toimi ennen Belgian työharjoittelun matkakertomuksena ja jatkan nyt kirjoittamista ihan yleisenä matkablogina. Nuoresta iästä johtuen matkat tehdään minimibudjetilla, mutta nähtävyyksistä ei silti tingitä. Päivittelen tällä hetkellä blogiin viime talven seitsemää ulkomaanmatkaa ja huomiota saa myös tuleva hieman pitempi Balkanin kierros.

http://maailmaaminimibudjetilla.blogspot.fi/


Vilnan reissu: http://maailmaaminimibudjetilla.blogspot.fi/2013/07/liettuaan-kolmella-eurolla-kelpaa.html
Vinkkejä muutamista halvoista bussiyhtiöistä: http://maailmaaminimibudjetilla.blogspot.fi/2013/07/eurooppaa-bussin-kyydissa.html
Belgian työharjoittelu+retkiä naapurimaissa: http://maailmaaminimibudjetilla.blogspot.fi/2012/04/hyvaksy-kayttoehdot-ennen-jatkamista.html

2
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / VOI POISTAA...
« : 06.04.2013, 16:11:44 »
.

3
Eli nettihän on näitä pullollaan, tässä pelissä yritetään 12 minuutissa keksiä niin monta maata kuin tiedät. Itse otan projektiksi opetella kaikki maat ulkoa, on tämä sen verran koukuttava peli :)

Itsellä ekalla kerralla 142 maata, nyt parin kerran jälkeen 160. Ja maitahan on tässä pelissä 197.

http://www.jetpunk.com/quizzes/how-many-countries-can-you-name.php

4
Heips kaikille!

Maanantaina olisi lähtö Belgiaan työharjoitteluun, Brysselin ja Antwerpenin väliin Mechelenin kaupunkiin. Olen rakennusalalla ja menen tuonne töihin johonkin pieneen firmaan.

Matkalla olisi tarkoitus myös tehdä retkiä naapurimaihin ja kierrellä sotatantereita (Waterloo, Breendonkin keskitysleiri jne.) + katsella Belgian isoja kaupunkeja. Blogistani löytyy varmasti ihan kiintoisaa tarinaa ja yritän pistää ylös myös retkien hintoja niin muut saavat niistä hieman apuja. Blogin osoite on alla ja kommentoikaa vaan rohkeasti sinne!

http://halpatyovoimaabelgiaan.blogspot.com/

Sivuja: [1]