Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Sistis-80

Sivuja: [1]
1
Baltian maat / Vilna pääsiäisenä?
« : 27.12.2005, 14:30:52 »
Kaveriporukalla suunniteltiin tässä reissua nyt tulevaksi pääsiäiseksi. Tällä hetkellä kohteeksi ollaan valitsemassa Vilnaa. Kysyisin ihan muutamaa kysymystä koskien kyseistä kaupunkia:

1. Helpoin keino päästä lentokentältä kaupunkiin? Lento, jota olemme ajatelleet, olisi perillä melko myöhään, muistaakseni klo 22:50.

2. Liettua on käsittääkseni melko voimakkaasti katolinen maa Puolan tapaan. Vaikuttaako pääsiäinen tuolla mitenkään hirveästi normaalin turistin arkeen? Kaupat lienevät kiinni ainakin pitkäperjantaina ja pääsiäispäivinä, mutta miten muuten?

3. Jos joku tietää jonkun hyvän hostellin, niin saa suositella.

4. Miten ihmiset osaavat englantia? Jostain olen lukenut, etteivät aina kovinkaan hyvin. Jostain taas olen lukenut, että englannilla pärjää loistavasti. Eli hieman ristiriitaista tietoa liikkuu.

5. Suosittele paikkoja, joissa kannattaa käydä. Olemme siis liikkeellä 3-4:n hengen miesporukalla ikähaitarin osoittaessa 24-26 vuotta. Ainakin olut-tuvat ja jotkut illanviettopaikat kiinnostavat, mutta myös hyvä ruoka ja hienot nähtävyydet ovat tervetulleita.

6. Minkälainen hintataso on? Oma käsitykseni on, että se olisi toistaiseksi melko edullinen. Jotain ostos-vinkkejäkin saa antaa. Esimerkiksi paikalliset väkevät tuliaisviinat kiinnostavat. Ja kaikki matkamuistot ylipäätään.

Sivuja: [1]