Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - tiare

Sivuja: [1]
1
Saksa / Junareittiehdotuksia pohjoisesta etelään?
« : 25.09.2010, 20:59:43 »
Ajattelin lähteä reissuun marraskuun alussa (tiedän, aika ei ole mikään herkullisin, mutta minkäs teet kun mieli halajaa ja tuolloin olis aikaa). Ajatuksena on matkata Saksan halki junalla kenties Travemundestä Itävaltaa kohti (josta matka jatkuisi Italiaan). En tarvitse nopeinta reittiä vaan lähinnä mielenkiintoisimman. Mennäkö idän puolelta vai lännessä vai keskeltä? Kiinnostavia kaupunkeja matkan varrella? Nähtäviä paikkoja?

Myös Itävallasta voi antaa vinkkejä paikoista. Wieniin haluan. Italiassa ajattelin käydä pyörähtämässä Veneziassa, kun tuohon aikaan siellä ei ole tungosta. Tosin sekään ei mikään pakollinen kun siellä on kuitenkin jo tullut käytyä. Muutoin Italia on aika lailla auki. Luultavasti lennän jostain sitten kotiin.

Ideana matkassa on lähinnä fiilistely. Ainoastaan reppu mukana, junasta maisemia katsellen, arkkitehtuurin ja kulttuurin tunnelmointi, katumuodin tutkiskelua, valokuvausta, kenties vähän taidetta, irtiotto arjesta.

Tuona ajankohtana on varmaan Saksassakin jo kylmä. Mitä olis sellaisia mukaanotettavia juttuja joita ei heti tulis mieleen? Kovasti ei voi ylimääräistä ottaa, kun reppuun menee vain 28l.

2
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / O: LP Tahiti
« : 25.01.2008, 12:42:03 »
Eli onko Tahitin matkaopas tyhjänpanttina. Ostaisin sen mielelläni. Asun Helsingissä. Maksan myös postimaksun jos löytyy kauempaa.

[email protected]

3
Suunnitelmissa on kavereiden kanssa mennä Prahaan josta junalla meno-paluu Budapestiin. Kaverit sitten Prahasta palaa takaisin Suomeen. Itse pohdin jatkavani matkaa reilaten jotenkuten tällaista reittiä pitkin Wien- Salzburg-Munchen-Zyrich-saksaan jotain reittiä pitkin Berliiniin mistä lento Suomeen.

Mietinkin, että itselleni taitaa olla halvinta ostaa 2-vyöhykkeen lippu, sillä Praha-Budapest menopaluu taitaa olla jotain 80€. Onko tällä välillä paljonkin sellaisia junia joihin tarvitsee lisämaksun? Ajattelin, että jos kaverit sitten haluavat mennä jollain nopealla yhteydellä.

Entä onko reitti teidän mielestä ihan fiksu ja toteutettavissa?

4
Tyhmät kysymykset / Budjetti Kreikassa
« : 19.12.2005, 02:27:30 »
Hei

Mitäs sanoisitte olevan hyvä päiväbudjetti Kreikan saarille? Jätetään majoitus siitä budjetista pois, se on laskettu matkustukseen(lento, lautat, majoitus). Eli ruoka(kauppa yms halpis kebab, fetasalaatti..) ja tekemiset (esim pyörien vuokrat tms) kuuluis siihen päiväbudjettiin.

Mietin miten paljon täytyy kevään aikana vielä säästää :) Ja uskaltaako varata lennot niin että on kolme viikkoa vai täytyykö tyytyä kahteen. Vai tulisko ahneeksi ja tekis kamalasti töitä ja olis neljä viikkoa :shock:

5
Eurooppa / Häämatka Skotlanti vs Kreikan saaret
« : 16.12.2005, 17:33:07 »
Kumpi mukavampi häämatkapaikaksi kesäkuussa Skotlannin ylämaat mm. Inverness, Lock Ness yms vai Kreikan saarihyppely?

Eri tyyppisiä paikkoja, mutta molemmat kiinnostaisi. Kreikka kiinnostanut aina ja Skotlannin ylämaat siitä lähtien kun luin Diana Gabaldonin kirjasarjan :D

6
Ostetaan Italian lonely planet. Hyväkuntoinen.

Vastaa yksityisviestillä

7
Tyhmät kysymykset / Laivalla Saksaan?
« : 25.07.2005, 01:05:28 »
Hei.

Tarkoitus olisi päästä halvalla saksaan tai tanskaan, siis yhden vyöhykkeen reilikortti on suunnitelmissa.

Onko jollain tietoa pääseekö laivoilla halvemmalla kun se Superfast ferriesin 75e meno, 126e meno-paluu lepotuolilla? On meinaan aikas kallista.

Kannattavampaa olis varmaan mennä lentäen ryanairilla frankfurtiin? Entä jos lentäis köpikseen? Pääsiskö halvemmalla? Entä vaihtoehto tallinna-berliini, kukaan lentänyt sieltä? Muita ehdotuksia?

Paljonko maksaa juna tukholma-köpis? Kannattaako edes miettiä sitä vaihtoehtoa ilman reilikortin kahta vyöhykettä?

Kiitos

Sivuja: [1]