Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Lakri

Sivuja: [1]
1
Eurooppa / Belgradin turvallisuus asuinpaikkana?
« : 02.05.2006, 21:40:07 »
Oon tässä katellut työharjoittelupaikkoja ja yksi erittäin houkuttelevan kuuloinen olisi tarjolla Belgradissa, Serbia-Montenegrossa. Alkuinnostukseni hieman kuitenkin hiipui, kun kaikki olivat ihan kauhistuneita, että ethän sä nyt sinne, pommien ja rauhanturvaajien keskelle voi lähteä!
Ulkoministeriön mukaan Serbiaan on suhteellisen turvallista mennä, kunhan välttelee tiettyjä alueita. Eikä niitä rauhanturvaajiakaan ole kuin Kosovon alueella..
Mutta onko kellään oikeasti tietoa, että miten turvallista tällaisen vaaleahiuksisen tyttelin olisi Belgradissa noin niin kuin pidempään asustella? Uskaltaisin sinne kyllä matkustaa, kun sittenhän pääsee aina äkkiä pois jos siltä tuntuu.. Onko siellä miten rauhatonta, aseistettuja poliiseja kaduilla, ryöstelyjä yms? Kaikki tietoni perustuu lähinnä arvailuihin ja netistä löytyvään hataraan infoon.. Nyt kun on vielä ollut juttua siitä, miten Serbia ei oikein oo yhteistyöhaluinen esim. sotarikollisten kiinnisaamisessa ja Montenegronkin kanssa saattaa olla jotain konfliktia tulossa..
Eli kuinka on, uskallanko hakea ko. paikkaa vai kannattaako unohtaa koko juttu?

Sivuja: [1]