Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - vekkuli

Sivuja: [1]
1
koska lentoja Ciampinon kentalle Roomassa rajoitetaan ymparisto-ja meluhaittojen vuoksi. Yhtiolle on tarjottu siirtymista Fiumicinoon mutta ilmeisesti kayttomaksut ovat siella liian korkeat Raiskille.

http://www.forbes.com/markets/feeds/afx/2007/08/08/afx3998685.html

2
Alla Hesarin uutisesta pätkittyä. Usein tulee mieleen josko passin-ja viisumintarkastukset voisi ottaa pois noilta takametsien umpimielisiltä ja kielitaidottomilta miehiltä ja palauttaa poliisille jolla ne aiemmin taisivat ollakin. Itäraja on tietysti poikkeus.

Rajavartijoillakin olisi henkisesti helpompaa kun saisivat taas palata korpikierroksille ja erätulille hämmentävien ihmisvirtojen keskeltä.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Rajavartiolaitos+on+k%C3%A4%C3%A4nnytt%C3%A4nyt+kymmeni%C3%A4+kiinalaisia+virkamiehi%C3%A4/1135222964113

"Rajavartiolaitos on käännyttänyt kymmeniä kiinalaisia virkamiehiä

Lasse Kerkelä

Sami Sillanpää

helsingin sanomat

Helsinki/Peking. Rajavartiolaitos on käännyttänyt useita kymmeniä kiinalaisia virka- ja liikemiehiä viime vuosina Suomen rajalla, koska he ovat hankkineet viisuminsa laitoksen mielestä väärällä perusteella.

 Rajaviranomaisten mukaan viisumi on tällöin saatu työmatkaa varten, mutta todellisuudessa kyse on lomamatkasta....

..."Monelle matka on ainoa mahdollisuus päästä käymään turistina Euroopassa", Rajavartiolaitoksen Kiinan-yhdysmies Auvo Niemi sanoo....

...Suomalaiset matkailualan edustajat arvostelevat Suomea liian tiukasta viisumipolitiikasta kiinalaisia kohtaan.  Huonoa mainetta on heidän mukaansa tuonut käännytysten lisäksi Pekingin lähetystön tiukentunut linja..."

3
Lentomatkustus / Paljastusohjelma Ryanairin puutteista...
« : 14.02.2006, 12:38:37 »
brittien Channel Fourilla. Odotellaan milloin ostetaan Suomeen.

http://www.channel4.com/news/microsites/R/ryanair_caught_napping/index.html

Pari lainausta:

"...The reporters reveal what really takes place behind the scenes: inadequate safety and security checks, dirty planes, exhausted cabin crew and pilots complaining about the number of hours they have to fly. And watch Ryanair staff speaking frankly about their experiences and attitudes towards passengers..."

Sivuja: [1]