Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Marvin

Sivuja: [1]
1
Matkapäiväkirjat / Jussin trippi
« : 16.03.2009, 02:06:47 »
Ajattelin pistää jo tekemäni 3kk:n Intian reissuni blogini pitkän harkinnan jälkeen tänne esille. Eli tuon blogin alkuperäinen tarkoitus oli pitää läheiseni ajantasalla, siitä missä milloinkin menen ja mitä milloinkin kuuluu. Mutta jos nyt "uskaltaisin" tämän jo tehdyn reissuni kirjoituksia julkaista täällä ihan vapaasti..?

Pitää vielä mainita, että harrastan valokuvaamista aika vakavalla otteella, onpa minulla siihen jopa jonkinlainen koulutuskin, eli tässä blogissa kokemusteni kirjoittamiseni vastapainona on ollut ns. valokuvauksellinen puoli eli tarkoitus oli metsästää jälleen kerran sitä omaa elämäni "parasta valokuvaa", kuitenkaan siinä vieläkään täysin onnistumatta. Valitettavasti läheskään kaikki ottamani kuvat eivät mahtuneet blogia kirjoittaessani mukaan, joten varastossa on paljonkin erinlaisia ja jopa kaiketi mahtaviakin kuvia reissuni varrelta.

Eli tässä mun viimeisimmän Intian reissuni blogini ajalta (9.11.08-9-02.09).
http://jussintrippi.blogspot.com/

Vapaa kommentointi ja kritiikki blogistani tervetullutta :D

2
Aasia / Himalajan lämpötilat joulukuussa?
« : 06.11.2008, 11:31:58 »
Olen tässä yrittänyt turhaan etsiä netistä ja täältäkin (ei kaiken pakkaamisen keskellä aikaa riitä tarpeeksi netissä roikkumiseen) tietoa Himalajan lämpötiloista joulu- ja tammikuussa.

Eli osaisiko joku viisas kertoa millaisissa lämpötiloissa liikutaan päivällä ja yöllä Intiassa (Shimla, Dharamsala & Manali, Sikkim) ja sitten Nepalissa (Katmandu, Pokhara, ja jossain korkeammalikin vuoristossa)??

Tiedän toki sen, että mitä korkeammalle menee, sitä kylmempi on, mutta tässä rinkkaa pakatessa tulee väistämättäkin miettineeksi, kuinka paljon lämmintä vaatetta otan tuonne Himalajalle mukaan, koska reissuni alkaa Goalta ja jatkuu sieltä pohjoiseen päin.

Olen joskus nähnyt myöskin sellaisen sivuston, missä näkee maailman lämpötiloja eri vuodenaikoina. En vain sellaista nyt löytänyt....

Eli kiitollisena ottaisin infoa vastaan nousta lämpötiloista!

3
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / O: LP India
« : 08.10.2008, 11:44:01 »
Olisi tarvetta Lonely Planet Intialle. Mielellään -06 painos tai uudempi.
Tarjouksia joko yv:llä tai [email protected]


4
Lentomatkustus / Finnair ja avoin paluu
« : 22.07.2008, 01:46:08 »
Olen täs varailemassa Finnairin sivuilta seuraavaa matkaa. Eteen iski sellainen dillemma, et mites kun oon kuullut et jotain lisämaksua vastaan sais tuon paluu päivämäärän jätettyä ns. avoimeksi...

Eli kysymys kuuluu, et paljonhan tuollainen lisäpalvelu maksaa ja voikohan sitä ostaa suoraan netistä käsin?
Ja onko tuossa paluu päivämäärän jättämisessä avoimeksi sitten mitään muuta ehtoja, esim. kuinka monta +/- viikoa se on voimassa?

En viitsis ihan suoriltaan mennä finskin toimistoon, jos sellaisen saa ihan netin kauttakin.
Koska tää oli ihan uus juttu mulle, et voi jättää paluun avoimeksi, niin kaipaisin teiltä kokeneimmilta hieman apua tässä, miten tää nyt käytännössä meneen.

5
Eli olisiko kenelläkään myydä järjestelmäkameraan sellaista sukkelluspussia?

Kaikki käy, kunhan vaan on vielä vedenpitävä :!:

Sivuja: [1]