Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - winegum

Sivuja: [1]
1
Eli Miamii ollaan mietitty lähteä muutamaksi viikoksi, ainoa kaikille sopiva ajankohta on vuodenvaihde. Olen lukenut nyt kymmenkunta keskustelua ja sanokaa nyt tekin jotka olette tuolloin siellä käynyt, onko liian kylmä? : )

ei ole tarkoituskaan löhötä rannalla koko ajan, mutta kyllä lämpöä sais olla että tarkenee..  Keskilämpö näyttäis olevan tossa 25 tienoilla, mut eikö key westissä /bahamalla ole tietty muutama aste aina enemmän? niihin tulee varmaankin kuitenki mentyä. 

Seuraavana, hyviä majotusvinkkejä? Lähellä rantaa aina parempi :)
Hostellia varmaan haetaan(ei dormia)
kattelin tällasta,

http://www.hostelz.com/hostel/540-Miami-Beach-International-Travellers-Hostel

kokemuksia?

no, tässä näitä, saa kertoa muutakin vinkkiä miamista jos tulee mieleen.

2
Matkaseuraa / helmi- maalis 2007 kaakkois- aasia
« : 22.05.2006, 17:33:55 »
heissan ! olen 23 - vuotta täyttävä opiskelijakundi e-suomesta ja  tarkoitukseni olis lähteä tossa ensi vuoden alussa kohti kaakkois- aasiaa. matkan pituus olis suunnitelmissa olla ainakin  n 1kk. (lähinnä opintojen takia näinkin lyhyt) Olen kaksi kertaa käyny reppureissulla muutaman viikon mittaisia kertamatkoja thaimaassa ja nyt tahtoisin laajentaa ainakin laos - kambozha, ehkä malesia - akselille :) . Matkailu on se mitä eniten rakastan ja tällä hetkellä en ole ainakaan varmaa matkakumppania löytänyt, että jos kiinnostaa niin viestiä vain. Olen tosi helposti lähestyttävä ja spontaani ihminen.

3
Matkaseuraa / Uusivuosi Phanganilla...
« : 10.08.2005, 11:05:39 »
eli onko ketään menossa kattelee uudenvuoden bileitä sinnepäin? Viimeksi kun olin full mooneissa oli Suomalaisilla heikko osanotto..

Sivuja: [1]