Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - enkuli

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Norwegianin istuinpaikan korotus?
« : 05.07.2018, 16:50:18 »
Osaisiko joku sanoa, pystyykö Norskilla ostamaan lowfare-lipulla myöhemmin lisäpalveluna istumapaikan korotuksen premiumiin? Itseäni ei kiinnosta premium-lipun lounget yms vaan haluan ainoastaan paremman istuimen jota olen ostellut muilla yhtiöillä, mutta Norskilta ei ole kokemuksia. Eli onnistuuko?

2
En löytänyt otsikkoon sopivaa keskustelua niin perustin sellaisen. Eli kun täällä niin monet miettivät ulkomailla asumista niin tänne voisi porukka laittaa bongaamiaan avoimia paikkoja mistä on ehkä jollekin jotakin apua etsinnässä :)

Tässä ensimmäisenä viestinnän ammattilaiselle vapaaehtoistyöpaikka Kambodzhaan:

http://www.kua.fi/fi/osallistu/viestinnan_ammattilainen_kambodzhaan/?id=2469

3
Etelä-Amerikka / Argentina - Uruguay - Brasilia
« : 22.11.2011, 14:02:05 »
Suunnittelen bussimatkaa Buenos Airesista Montevideon kautta Iguazun putouksille ja sieltä Sao Pauloon. Mutta löysin netistä vain reitin BA:sta Iguazuun joka näyttää vielä olevan todella mukava ja kohtuuhintainenkin. Pääseekö Montevideosta Iguazuun ilman järjettömän montaa vaihtoa? Ja kuinka saa Iguazusta yhden suunnan dösälipun Sao Pauloon?

4
Yleinen / Monessako maassa olet asunut?
« : 18.11.2011, 17:55:11 »
Kerätäänpä listaa myös asuinpaikoista reissujen sijaan.
Itsellä vasta 2 asuinmaata:

- Suomi
- Yhdistyneet Arabiemiraatit

Edit:
Täällä kaipailtiin määritelmää asumiselle niin haetaan nyt ihan virallista asumista eli kirjat pysyvästi muualla ja pysyvät suunnitelmat asumiseen, ei siis opiskeluvaihtoja tms lyhytaikaisiksi tarkoitettuja oleskeluja lasketa nyt tällä kertaa.

5
Yleinen / Joulu ulkomailla
« : 13.11.2011, 12:32:23 »
Te ketkä olette maailmalla jouluna tai olette olleet aikaisemmin.. Miten helpotatte joulumasennusta kun maassa ei ole lunta ja perhe puuttuu ympäriltä?
Täällä missä asun ei edes vietetä joulua kun on islamilainen maa joten joulufiilistä saa todella hakemalla hakea. Pari päivää sitten kuulin ekat joululaulut Singaporen ostoskeskuksessa kun ulkona satoi kaatamalla vettä ja oli 30 astetta.. Ja viimekin joulu meni reissussa.

Vaikken ole niin jouluhullu-ihminen niin väkisin sitä alkaa. Iimeistään aattoiltana haikailemaan suomen joulua ja läheisiä ihmisiä ympärillä. Miten helpottaa oloa ja saada joulufiilistä? Retki Ikeaan on toki jo suunnitteilla ;)

6
Australia ja Oseania / Gold Coast & Surfers Paradise
« : 27.10.2011, 22:47:29 »
Eli menossa tuonne reilun viikon päästä kolmeksi päiväksi. Kertokaa vinkkejä mitä ehdottomasti siellä kannattaisi nähdä / tehdä muutakuin hegata biitsillä? :)

7
Afrikka / Uganda ja vuorisogorillat
« : 04.04.2006, 14:57:04 »
Erittäin mielenkiintoinen matkakohde tämäkin! Maassa on kuulemma kehitetty ekoturismia ja luonnonsuojelua voimakkaasti viime vuosina. Luonto ilmeisesti todella upea puhumattakaan legendaarisista vuoristogorilloista  :)

Mitään tietoa lennoista, matkoista tai muustakaan ei vain tunnu löytyvän suomenkielisiltä sivuilta. Te, jotkas olette maassa käyneet: oletteko hoitaneet matkan järjestelyt itsenäisesti? Mikä lentoyhtiö tarjoaa lentoja Kampalaan?

8
Mitä rokotuksia olette ottaneet? Entäpä malarialääkkeet, kuinka moni niitä syö? Afrikan matkailua varmasti rajoittaa juuri nämä tautien mahdollisuudet. Kuinka monet ovat sairastuneet matkan aikana?

9
Afrikka / Madagaskar
« : 20.03.2006, 11:19:35 »
Olen pohtinut pitkään, että lähtisin Tansaniaan tai Sansibarille. Mutta hinnat on Tansaniassa kyllä todella korkeat, taitaa olla tällä hetkellä niin kauhea turistirysä  :roll:
Nyt löysin Madagaskarin ja ihastuin siihen todella! Valtavan kaunis ja iso saari, pääasiassa ekoturismia eikä juurikaan seuramatkailijoita  :wink:  Ja mikä parasta, palvelujen puutteen takia hinnat näyttää olevan huomattavasti edullisempia kuin siinä "vieressä" suosituimmissa valtioissa.

Onko kenelläkään käytännön kokemustá saaresta?
Löysin tällaisen matkanjärjestäjän: http://www.dodotraveltour.com ja vaikuttaa ihan lupaavalta. Mä haluan paratiisiin  :D

10
Tansania / Afrikan safarit?
« : 19.01.2006, 13:26:48 »
Suunnittelen häämatkaa Tanzaniaan ja mahdollisesti Keniaan. Molemmat ollaan itsenäisiä reissaajia eikä liian valmiit reissut kiinnosta. Mutta osaako joku Afrikassa reissannut neuvoa, voiko safarille lähteä ilman valmiita paketteja/oppaita jne?

Olen katsellut safarien hintoja sekä Eurooppalaisita firmoista että paikallisten matkanjärjestäjien sivuilta ja aika kalliita ovat. Mikä siinä todellakin maksaa 1000-2000 dollaria? Luulisi tuolla mantereella selviävän pienemmälläkin matkabudjetilla?

Sivuja: [1]