Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - carnivale

Sivuja: [1]
1
Eli vuokraan soluasuntoni kesäksi ajalle 1.6-31.8.

Kyseessä on hoasin solu Malminkartanosta ja pojille tarkoitettu. Mukavat 13 neliöötä ja vuokra 205 euroa sis. sähkö, vesi ja netti. Isot yhteiset tilat, keittiössä mahtuu ruokaa tekemään ja parvekkeella voi tupakoida jos siltä tuntuu. Joitain kalusteita (lue. pöytä, hyllytilaa, sänky + jne.) jää tähän kun en niitä jaksa edestaas roudata. Jos on tarvetta tai kiinnostusta ota yhteys tässä tai vielä varmemmin olli.antikainen(at)gmail.com !

Hyvää päivänjatkoa.

2
Saksa / Hampuri (Hamburg)
« : 27.11.2005, 15:32:53 »
Hampuri (saksaksi Hamburg) on Saksan toiseksi suurin kaupunki (Berliinin jälkeen) ja maan tärkein satama. Kaupungin virallinen nimi Freie und Hansestadt Hamburg (Hampurin vapaa- ja hansakaupunki) muistuttaa sen jäsenyydestä keskiaikaisessa hansaliitossa ja siitä, että Hampuri on yksi Saksan kuudestatoista osavaltiosta.

Hampurin kaupungin ja osavaltion hallinnollinen alue on 750 km², jolla asuu 1,8 miljoonaa asukasta. Hampuria ympäröivillä kaupunkimaisen asutuksen alueilla asuu lisäksi 750 000 asukasta. Laajimmin käsitettynä Hampurin suurkaupunkialueeseen kuuluu 18 100 km², jolla asuu noin 4 miljoonaa asukasta.


Mitä muuta Hampurista?

Mitä on pakko nähdä jos sattuu Hampurissa käymään, niinkun sattuukin :D

Onko joku käynyt esim. hienoissa museoissa, mukavissa kahviloissa tai tunnelmallisilla klubeilla?

Kaiken näköiset ehdotukset/suositukset tervetulleita!!

3
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Missä joulu?
« : 27.09.2005, 18:17:45 »
Eli miettiessäni joulukuunreissua euroopassa, tuli vastaan seuraava ongelma. Olen tähänasti ollut joulun kotona tai hyvin läheisessä ympäristössä perheen/sukulaisten seurassa. Nyt siis tulee tapahtumaan muutos, kun joulukuu on tarkoitus viettää kierrellen Eurooppaa ja vieläpä yksin. Siis missä vietän joulun?

Ajattelin siis kysäistä neuvoa. Pysytään Euroopan sisällä, mutta muuten on kaikennäköiset ja -muotoiset ehdotukset tervetulleita.

Sivuja: [1]