Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - zany

Sivuja: [1]
1
Varusteet ja pakkaaminen / Videokamera reissuun mukaan?
« : 09.04.2006, 14:15:12 »
Elikkäs, aikomuksena ois ensi kesän n.kuukauden Itä&Etelä-Eurooppa-reilireissulle ottaa minidv-kamera mukaan ja kuvata ihan kunnolla (pientä "dokkaria"). Onko millaisia kokemuksia kameran kanssa heilumisesta, onko säilynyt hyvin matkalla mukana? Mites matkatavaravakuutusten laita? Millainen kannattaisi ottaa, miten korvaavat jos kamera katoaa/varastetaan?

:D

2
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / rokotuksista
« : 23.01.2006, 22:11:10 »
niin semmoista vain kyselisin, että onko kellään allergisella kokemusta noista a-hepatiittirokotuksista? itse oisin ottanut viime kesän reilille, mutta lääkäritäti sanoi että ei näillä allergioilla (kaikkea mahollista ja mahdotonta löytyy..) välttämättä kannata lähteä pistämään.. sen tiedän etten voi kananmuna-allergian takia ottaa influenssarokotusta, mutta että onko tässä joku samanlainen juttu?

3
Baltian maat / Baltiaan?
« : 12.09.2005, 19:26:58 »
onko kukaan reissannut baltian maita bussilla/junalla ympäriinsä? mistä löytyisi aikatauluja tms? kokemuksia ois kiva kuulla  :D

Sivuja: [1]