Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Plato

Sivuja: [1]
1
Omat suunnitelmat muuttuivat, poikkeuksellisen huippukuntoinen Nissan -86 tuli myyntiin. Autolla ollut ikämies omistaja, ajettu vain 110tkm. Huippuhyvin pidetty ja huollettu.

Auto on ns. vanhanaikaista tekniikkaa. Ei ole mitään nykyaikaista moottorinohjauselektroniikkaa, joka rikkoutuessaan katkaisee matkanteon. Tätä autoa pystyy huoltamaan vaikkapa Kasakstanilainen kyläseppä rautalangalla ja vasaralla. Auto on nyt poikkeuksellisen huippukuntoinen ja odotettavissa on vähintään 50000 huoletonta kilometriä. Auto toimii myös matalaoktaanisella lyijybensalla, jos on ex-Neuvostoliiton maihin on lähdössä.

MYYTY

2
Mikäli joku vielä mielii lähteä tänä talvena Kaakkois-Aasian lämpöön, niin vielä ehtii. Itselleni tuli töistä taukoa, joten Thaimaahan ja Kambodzhan suuntaan käypi askeleet. Tarkkaa lähtöpäivämäärää en ole vielä laittanut lukkoon, mutta lähtö on tammi-helmikuun vaihteessa. Lentolippuja olen löytänyt noin 800-850 euron hintaan, mutta pian olisi toimittava. Perillä aion viihtyä noin puolitoista kuukautta.

Reissun tarkoitus ei ole ryyppäys & rellestys, vaan minua kiinnostaa nähdä ja ymmärtää alueen kulttuuria, paikallisia tapoja, nähdä ihmisiä jne. Joten samanlaisia kiinnostuksen kohteita toivon myös matkalaiselta. Tarkoitus ei ole junnata puoltatoista kuukautta kimpassa, vaan lähinnä sen mukaan miltä tuntuu. Lähinnä reissun alkuvaiheessa kaksi päätä toimii paremmin kuin yksi.

Itse olen reppureissannut jonkun verran, mutta Kaakkois-Aasia on uusi tuttavuus minulle. Myös toivon, että et ole täysin noviisi reppureissaajana, vaan omaisit edes jotain kokemuksia omatoimimatkoilta.

Reissaajana savuton, suvaitsevainen ja kärsivällinen poika, joka ei oikein baareissa viihdy.

Parhaiten saat yhteyden sähköpostilla:
plato(a)suomi24.fi

3
Etelään käypi matka ja kääntymispisteenä on Unkari. Tarkoituksenani on ajaa Baltian läpi, reittiä Jyväskylä-Helsinki-Tallinna-Riika-Kaunas-Varsova-Krakova-Budapest. Ja sama takaisin päin. Paluu Suomeen tapahtuu noin puolitoista-kaksi viikkoa lähdön jälkeen.

Lähtö tapahtunee pian, eli viikolla 41, eli lokakuun 10-15 päivän paikkeilla.

Tietysti on mahdollista myös yksisuuntainen kyyti, ja mahdollisuus hypätä kyytiin tai kyydistä jossain välillä.

Mitä toivon matkaseuralta? Tietysti avointa mieltä ja suvaitsevaisuutta. Haluat aidosti nähdä uusia juttuja, jaksat herätä aamulla jatkamaan matkaa. Tämä reissu ei tule olemaan ryyppyreissu. Et säikähdä vastoinkäymisiä, sillä niitä voi aina reissussa tulla.

Itselleni matka on pieni seikkailu vastapainoksi arkisen tasaiselle elämälle. Haluan nähdä uusia juttuja ja keskisessä Itä-Euroopassa en ole aiemmin käynyt. Kuljettajana toimii raitis ja savuton nuorimies.

Sähköpostilla lisää:  [email protected]

Myös te, jotka olette esim. vaihto-oppilaina Budapestissä, olisi mukava kuulla kokemuksianne maasta paikan päällä.

Sivuja: [1]