Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Labbu

Sivuja: [1]
1
Tervetuloa seurailemaan meidän 9 kuukauden rinkkareissua/budjettimatkaa Etelä-Amerikassa, meiningit kirjoitellaan ja valokuvaillaan tänne: https://tarinoitayhdeksanneltapolulta.home.blog/

Lähtö oli kuukausi sitten, ja reittinä: Argentiina-Chile-Bolivia-Peru-Ecuador-Kolumbia ja vielä Argentiinan puolella ollaan. Poikaystävän kanssa kahdestaan tehdään matkaa ja liian tarkkaa suunnitelmaa ei ole eikä liiallisia aikatauluja, vaan suunnitellaan sitä mukaa kun edetään :) Tarkoituksena tehdä paljon vaelluksia, tanssia salsaa, nähdä randomilla uusia paikkoja mutta tottakai myös ne kuuluisat ihmeet ja nauttia siitä, kun voi vaan keskittyä hetkeen! Itse puhun espanjaa niin, että pärjään arjessa mutta toki kielen opettelua lisää myös luvassa ihan käytännössä. Tarkoituksena myös merkitä ylös hintoja ja pitää budjettia reissusta. Mahtavaa, jos blogista olisi jollekin iloa ja myös vinkkejä/apuja!

Ja jos joku muukin tätä väliä reissaillut ja haluaa antaa vinkkejä niin kaikki otetaan mielellään vastaan! Aika mieletöntä päästä vihdoin toteuttamaan tätä unelmaa!

Sivuja: [1]