Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - MediaTica

Sivuja: [1]
1
Baltian maat / Hostellit Riikassa
« : 05.11.2004, 21:17:12 »
Eli oisko jollain suositella jotain hinta-laatusuhteeltaan hyvää hostellia Riikan keskustassa?Kokemuksia hostelleista nimeltä Studentu kopmitne, Elizabeth´s youth hostel tai Technigal university hostel(suunnillen näin)?

2
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Helpexchange.net?!
« : 10.04.2004, 22:05:35 »
Löysin tollasen osotteen tuolta linkkien joukosta ja ois ehkä kiinnostusta kesällä tehä tuon tyylistä,missä lupaavat työtä vastaan nukkumapaikan ja ruuan...onko jollain sit kokemusta tosta helpexchange.net:stä?

3
Ihan vaan uteliaisuuttani(joka on yksi pahimmista paheistani :wink: )kyselen et onko pallontallaajista miten moni ollu vaihossa, siis opiskelemassa ulkomailla vuoden/lyhyemmän ajan?Missä?Millon?Yliopistossa/lukiossa/ihan muussa "oppilaitoksessa"?Jonkun järjestön kautta?(ehkä luovutan ja en enää laita kysymyksiä eiköhän jokainen joka haluu vastata tiiä sunnilleen mitä vastaa.Heh.)

Ite olin Costa Ricassa 2003 ja ihan ns. lukio vaihossa AFS:n kautta(siitä voi keskutella jossain muualla et onko tuo rahan tuhlausta vai ei lähtee lukioiässä jonkun tollasen järjestön kautta!)

Sivuja: [1]