Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - esa

Sivuja: [1]
1
Otsikon mukaisesti ostoon kyseinen opus. Pari vuotta vanha saa olla. Yhteydenotot yksityisviesteitse tai maililla osoitteeseen [email protected]

Tapahtumalla ei ole kiire, joten kirjan sijainti ei ole ongelma, tuleehan sitä joskus ympäri Suomea pyörittyä.

2
Yleinen / Rekkaisat huoltoasemat / muut liftipaikat
« : 19.05.2004, 14:45:14 »
Tiedustelen, onko kenelläkään pääkaupunkiseudulla pidempäänkin asuneella tiedossa huoltoasemia, jotka toimivat monien rekkojen taukopaikkoina. Tarkoituksenani olisi välttää nuo lukuisat moottoritiet, joilla liftaaminen on yleensä varsin tuloksetonta, enkä muutenkaan ole tutustunut kyseisen alueen tietarjontaan.

Jos joku kertoo nähneensä n+1 rekkaa jollain huoltoasemalla, niin olen tyytyväinen. Akuutti tarve on lähinnä tietää itäpuolen huoltoasemista, mutta kaikki tiedot otetaan vastaan mielellään (tulevaisuutta ajatellen :wink:).

Olisin myös kiinnostunut muista hyvistä liftauspaikoista pääkaupunkiseudulla.

3
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Opiskelu ulkomailla
« : 21.05.2002, 12:49:27 »
Laisakana oliona en jaksa ottaa selvää itse.

Onko opiskelu ulkomailla huomattavasti kalliimpaa kuin kotimaassa? Tarkoitan lähinnä opiskelijavaihtoa. Eläminen ja asuminen ja sitä rataa. Ja eroja Itä- ja Länsi-Euroopan välillä?

Ja suositteletteko? Onko englanninkielinen opetus todella englanniksi? Kuulin Suomesta esimerkin, jossa kurssit on kyllä merkitty englanninkielisiksi, mutta todellisuus on enemmän suomeksi. Miten on?

Sivuja: [1]