Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Oksat

Sivuja: [1]
1
Auto- ja moottoripyörämatkailu / Euroopan tietullit
« : 13.12.2017, 20:50:50 »
Onko täällä kattavaa ketjua aiheesta kuten tällaista:
http://www.rantapallo.fi/eeva/2012/04/23/autolla-eurooppaan-tietullit-ja-moottoritie-silta-tunnelimaksut/

Kaverin kanssa olisi tarkoitus uudenvuoden tienoilla ajaa vanha (-94) Corollan louskuni Suomesta Espanjan Valenciaan. Reitti kulkisi Baltian maiden läpi ja Alppien eteläpuolelta.

Vakuutuksien osalta kaikki kondiksessa, joten pitääkö tietullien yms. motarimaksujen kannalta huomioida jotain kriittistä aina ennakkoon?

Lähinnä sillä fiiliksellä ollaan, että kun EU:ssa ollaan niin kännykän navit päälle ja senkun ajetaan. Ei viitsisi alkaa mitään tarroja ja lippulappuja osteleen, ellei ole puomi edessä. Easy going, ymmärrätte yskän?

Joten mitä oikeasti kannattaa hankkia ennakkoon ja veikkauksia paljon tuollainen yhdensuuntainen pätkä kustantaisi tulli-, motari-, vero- blaablaa rahastuksen suhteen?


2
Saksa / Rock am Ring
« : 26.12.2012, 22:25:04 »
Moi!

Onko pallislaisia ollut paljon Saksan Rock am Ringissä? Nyt olis tarkoitus mennä ensi kesänä, ja kaipaisin kokemuksia niiltä jotka ovat siellä käyneet.

Mille kentälle järkevintä ottaa lennot?

Millä järkevintä kulkea festari paikalle?

Kokemuksia itse festari alueelta?

Kukaan muu suunnittelemassa menoa sinne ensi kesänä?

Kiitoksia etukäteen! :)

PS. Mitä sanktioita tulee parin päivän luvattomasta intti-rokulista?

3
Aasia / Thaimaa - Laos - Kambodza
« : 22.08.2012, 21:41:21 »
Moikka!

Olen lähdössä yksin nyt lokakuun 9. päivä ensimmäiselle aasian reissulle, ja yhteen transportaatio / rajanylitys pätkään en ole saanut selkoa :( Monta topicia näihin maihin löysin, mutta en ole menossa Vietnamiin, joten kohtasin askarruttavan kysymyksen:

Meneekö Vientianesta minkäänlaista kuljetusta aivan Laosin etelä-kärkeen, ja pääseekö etelä-kärjestä suht' vaivatta Kambodzan puolelle? Matka kestää ilmeisen pitkään, joten mitä stoppeja on Vientiane - etelä-Laos välillä? Onko tämä Laosin etelä-kärki yleinen rajanylitys paikka? Ja onko rajan jälkeen pohjois-Kambodzassa hyviä majoituspaikkoja?

Toivottavasti ekaan viestiin saisi hyviä vastauksia! :)

Sivuja: [1]