Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - miaukur

Sivuja: [1]
1
Intia / Calangute-Palolem
« : 05.12.2016, 18:09:48 »
Ollaan suunniteltu käyntiä Palolemissa. Miten Calangutesta pääsee julkisilla? Katsoin kyllä Googlemapsista, ehdotti Dapolimin kentän kautta bussimatkaa, siis siellä vaihto. Onkohan muita vaihtoehtoja, juna tms? kokemuksia? Eikö Panjimista mene suoraa bussia?

2
Intia / autonvuokraus
« : 19.01.2015, 19:41:17 »
Oletteko vuokranneet autoo goalla?
Neljättä kertaa ollaan lähdössä ensi kuussa, ois kiva käydä pitemmälläkin. Yleensä skootterilla menty.
Siis toki busseilla ja junilla pääsee mutta kunhan nyt kysyn.

3
Intia / lento peruuntui!
« : 29.12.2012, 13:39:32 »
apua! mitä voi tehdä, kun tänä aamuna tuli spicejetiltä soitto, soittivat automaatista että lento on peruuntunut eli mumbai - calicut lento. lähtö on tiistaina. yritin soittaa sinne takaisin mutta numero ei vastaa.
lento on varattu makemytripin kautta. onko kokemuksia? ja mitä laitan eteen kun soitan, spicejetin numeroa en saa toimimaa!
Spicejet: 9871803333
Please reference the Airline PNR Number when communicating with the airline regarding this booking.
perkule.4
Intia / Calicut (ent Kotzikode)
« : 12.11.2012, 17:26:35 »
Onko kukaan tuollapäin käynyt?? Kokemuksia, majapaikkoja jne kaivataan.

5
Intia / junaa ja majoitusta
« : 08.09.2012, 11:56:20 »
Moikka! Vasta liityin tähän koko foorumiin, en tiedä vaikka nämä - luultavastikin - aiheet jo jostain löytyvät. Voi vinkata ja ohjata oikeeseen paikkaan..
eli perillä ollaan Mumbaissa 4.15 paikallista aikaa, ja juna lähtis thivimiin 6.55 sieltä pääasemalta, ehtineekö?
Onko kellään hyviä vinkkejä halvoista majoituksista, viime talvena 3 viikkoa maksoi perhetutulla 30 euroa, mutta nyt haluttas oma keittiö/ruuanlaittomahdollisuus.
Olen kolunnut läpi vuokrattavia asuntoja, 15000 rupialla saa kyllä kyökkikämpän, jossa uima-allaskin, (mikä ei tod. välttämätön ole).
Lasten kanssa mennään vaihteeksi, 4 vuotta on tuo nuorempi, viime vuonna oli 3 ja hyvin meni, mutta tosiaan se ainainen ravintolassa syöminen tuli pidemmän päälle kalliiksi ja se ravintoloissa odottelu ei oikein ollut pikkumisterin heiniä..
Calanguteen ajateltiin kun siellä on "tuttuja", ja eräs perhe jota käydään moikkaamassa, mutta helmikuuksi ehkä keralaan
Junaa mietittiine että ehkä se ykkösluokka kun on tuo pikkumies, mutta onko se kuinka kylmä..ei tarvita hienouksia mutta että vois nukkua sillai että saa ton pojan "Lukittua" ettei lähde hortoilemaan.
Pitkä aika vielä reissuun, 4 kuukautta, mutta kyllä se jo mielessä pyörii. Ihana lähteä taas ja nyt ollaan 3 kk =)

Sivuja: [1]