Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - _erkki

Sivuja: [1]
1
Hyvä tää palsta kun ei tarvi yrittää kuulostaa coolilta  ;D Oon siis jonki verra reissannu pidempiäki reissuja mut en oo itse etsinyt lentoja aiemmin, oon ostanut ne Kilroyltä ja tästä onkin sitten seurannut ongelmia.. jonka vuoksi haluan nyt itse etsiä lennot. Messiin ois ehkä lähdössä veljpoeka 26v, joka ei juurikaan oo reissannut. En myöskään oo täällä suunnalla matkaillu, mitä nyt indonesiassa ja singaporessa olin 2kk viime keväänä. Mut tuota Kilroytä käyttäessä ei juuri tuu sitä omaa päätä käytettyä kun hyppii vaan lentokoneeseen silloin kun lipussa on lähtöpäivä :)

Reitti olis jotaki siihe suuntaan kuin Thaimaa+Indonesia+Filippiinit+Malesia+ Fidzi/Tonga/Pääsiäissaari//Mikronesia Yap /Borneo.. ja tulomatkalla mielellään muutama päivä vähintään Las Palmasissa moikkaamassa serkkupoikaa.

Mietityttää lähinnä se, pääseekö joistain noista kätevästi kulkemaan seuraavaan ilman lentokoneita. Ilmeisesti ainakin pääsee Indonesiasta Filippiineille maata pitkin, jos sieltä sais jonkun lautan/aluksen Fidzille ja siellä taas noita saaria kävis lautalla läpi. Onko kukaan reissannut siellä suunnalla? Ja miten kannattaa reissu aloittaa niin että menisi järkevimmin tuo reitti, ensin Thaimaa vai Malesia vai joku ihan muu?

Lentoja en oo ehtinyt vielä katsella, milloinkohan niitä kannattaisi katsella, kun lähtö olisi syyskuussa? Ja onko kellään tietoa noista lennoista esim Indonesian/Malesian/Thaimaa/Saaret välillä että minkä hintasia ovat?

Oikeastaan siks näitä neuvoja kyselen, että tietäisin kannattaako tiputtaa tuosta joku paikka pois tai ottaa toinen tilalle, jos menee turhaa aikaa ja rahaa välimatkoihin. Aikaa olis kuitenkin 3-4kk ja rahaa alle kymppitonni et mitään ihan hirveitä siirtymishintoja ei pysty maksaa... :)

Arvostaisin todella kovasti jos joku vähän jakais kokemuksiaan  ;)

Sivuja: [1]