Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - juspu

Sivuja: [1]
1
Tapahtui kymmenen vuotta sitten. Nuorena poikana lähdin reissuun ja Ohridissa hyppäsin mukavan venekuskin kyytiin. Jäin hänelle velkaa, koska ei ollut käteistä ja asiat eivät sujuneet kirjoitusten mukaan.

Sen jälkeen on mieli tehnyt palata Makedoniaan ja Ohridiin, eikä vähiten tämän viestin ansiosta. Ja nyt koittaa sen aika. Ainakin tarkoitus olisi ehtiä sinne. Mukavaa olisi koukata Ukrainan ja Moldovan kautta, vaan riittääkö kolme viikkoa mutkitteluun...

Ainoa mikä on varmaa, on se, että huomenna lautta kuljettaa minut Tallinnaan ja sieltä bussilla edelleen kohti Varsovaa.

3
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Ratsastus
« : 10.01.2006, 00:44:12 »
Opin miten ratsastetaan, ja huomasin, että pysyn kuin pysynkin hevosen selässä, ja tuli muutama laukka-askelkin otettua. Oli jopa todella hauskaa, täytyy käydä joskus uudelleen. Oli tosin Islanninhepojaponeja, ihan symppiksiä.

Edit: Jaettu uudeksi aiheeksi Mitä uutta olet oppinut? -ketjusta  -Suvih

4
Matkapäiväkirjat / Itävalta
« : 15.07.2005, 15:46:18 »
Jeejee! Jos sitä vähän tännekin jotain kirjoittaisi kun aikaa ja ilmainen intternetti on. Partioreissussa ollaan täällä Itävallassa. Ensin parin kanssa käveltiin 10 päivässä 200 km ja tehtiin matkalla erilaisia projekteja, missä tarkoituksena oli tutustua paikallisiin ihmisiin ja tapoihin ja historiaan. Pääsimme mm. nukkumaan kirkon todella isossa pappilassa, yhden kylän pormestarin pihalla teltassa, 1000-luvulla rakennetussa linnassa. Myös moniin ihmisiin tutustuttiin matkalla, hauskoja tapahtumia sattui kun menimme vain kysymään vesipullon täydennystä ja tuli kutsua lounaalle tai hyviä vinkkejä minne mennä ym. 100 euroa oli käytettävissä koko ajaksi molemmille ja sillä selvisi erittäin hyvin. Hauskaa oli ja jalat oli vähän hajalla, mutta nyt ollaan jo pari päivää kierrelty Wieniä ja käytiin mm. YK:n majalla kierroksella. Matka jatkuu jonnekin, emme tiedä minne, suuret ja mahtavat matkajohtajamme ovat suunnitelleet loppukuun ohjelman, ja me saamme tietää aina sopivan etukäteen mitä tuleman pitää. Ainakin mielenkiintoista eikä tylsää varmasti tule 40 ihmisen joukossa omassa bussissa matkustellen. Auf Wiedersehen.

5
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / 60 000 viestiä
« : 16.06.2005, 04:28:04 »
Hahaa, kirjoitinpa 60 000. viestin forumille. (Vapise fisu.)
Meillä on 3400 käyttäjää.
Hajaantukaa.

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Uskonto
« : 15.04.2005, 16:25:12 »
Jatkakaas täällä tuota keskusteluanne aiheesta.
Keskustelun alku

Tuossa on äänestys samalla, ei ehkä parhaat vaihtoehdot, mutta toivottavasti löydätte suurin piirtein lähinnä oikean teidän mielipiteen.

7
"Tuhansien ihmisten pelätään kuolleen, kun Indonesiaa vavisuttaneet maanjäristykset aiheuttivat tsunameja eli hyökyaaltoja, jotka iskivät useiden maiden rannikoille. Järistykset sattuivat lähellä Sumatran saarta varhain sunnuntaiaamuna."

http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1101978084406

8
Matkaseuraa / Onko onnistanut?
« : 30.11.2004, 02:36:02 »
Kiinnostaa tietää, onko tästä palstasta ollut hyötyä matkaseuraa hakeville?

9
Matkapäiväkirjat / Belgrad, Bosnia, Balkan (SK)
« : 11.06.2004, 19:40:45 »
Aiemmin viikolla tapahtui: Opintolaina tuli tilille...

Tänään päiväkävelyllä sateisessa Helsingissä tarttui räpylöihini lauttalippu Tallinnaan, bussilippu Varsovaan ja kahden vyöhykkeen (D, H) Inter Rail -lippu.

Tulisko se kesä ja matka, uskoisko sitä.

Kuitenkin maanantaina myrsky keskeyttää Linda Linesin vuorot.

Jatkuu ensi viikon jännitysnumerossa: Onko Jussi selviytynyt Belgradiin?

10
Kävelin tänään Forumin läpi ja siellä oli aika meininki päällä, en tiedä mikä. Mutta yksi ständi siinä info-tiskin vieressä myi matkoja. En katsellut tarkemmin, mutta ainakin Tallinna 10 euroa ja München (tms. Saksan kaupunki) reilun satasen.
Mutta en tosiaan kiireessä jäänyt tarkemmin tutkimaan, etenkään kun siinä oli aikamoinen tungos.

11
Eurooppa / Huijareita ja tarinankertojia Venäjällä
« : 19.02.2004, 13:50:56 »
Oli tuolla jossain tällä palstalla puhetta sfnetin uutisryhmistä ja sieltä löytyi kivan oloinen säie. Laitan sen tähän jos joku ei seuraa newssejä ja kiinnostaa lukea. Ainakin mukava tarina ja keskustelu sen ympärillä.

Kohtaaminen Pietarissa

12
Olettekos kuulleet... / Matkailumessut Helsingissä
« : 15.01.2004, 13:26:20 »
Nythän huomenna perjantaina alkaa Matka 2004 messut Helsingin messukeskuksessa. Opiskelijoilta hinta taisi olla 8 euroa.
http://www.finnexpo.fi/exhibition.asp?Id=1112
Kaikki sinne voittamaan helikopterilippuja Tallinnaan ;D
Tai jotain muuta.

13
Olettekos kuulleet... / www.datsha.com
« : 14.08.2003, 14:40:30 »
http://www.datsha.com

Tämmöinen löytyi. En tiedä mille alueelle kuuluisi, mutta lätkästään nyt tänne. Bussilla Venäjälle.

15
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / SMS
« : 19.06.2003, 04:09:09 »
Jaaha, tännekin on nyt sitten tullut SMS-palvelut ;) Hehheh, mikäs siinä. Eihän logon tai soittoäänen tilauspalveluja vielä olekaan tarpeeksi ;) Yritin jopa tilata yhtä logoa, mutta tuli paluuviesti "Valitettavasti haluamaasi palvelua 'MATKAVALOGO' ei löytynyt numerosta 17231. Tarkista palvelun tilausohjeet ja yritä uudelleen." Joko minä olen vain niin väsynyt tai sitten tuo ei vain toimi.

16
Pohjoismaat / Reilaus Suomessa
« : 27.06.2003, 01:45:25 »
Täällä tuntuu olevan aika hiljaista niin pitääpä vähän piristää :) Tuli vain semmoista mieleen, kun täällä keskustellaan kovasti ulkomaan matkoista ja muutenkin kaukaisista asioista, että onko kukaan oikeasti matkustellut täällä kotomaassa? Siis niin että ottaa repun mukaan ja pidemmäksi aikaa vaan matkustelee ja käy katsomassa eri kaupunkeja ja nähtävyyksiä? Itse olen kyllä reissannut aika paljon pitkin Suomea, mutta se on ollut lähinnä sitä tavallista sukulointia, metsäretkiä, festareita, tapahtumia ym. ei niinkään matkustelua. Esim. Turussa en ole tainnut koskaan käydä muuten kuin marraskuun loskasateiden aikaan. Voisi ehkä joskus käydä katsomassa sen kesällistä puolta (vaikkakin Tosi Stadilainen vihaa Turkua ja turkulaisia :)). Samaten Rauma. Kovasti turistioppaissa kehutaan, mutta eipä ole tullut itse nähtyä. Ellei ohiajamista lasketa. Tämmöstä. Hmm...pitäisikö sitä joskus. On vaan niin taatisen kallista junalla mennä. 3 päivää 99 euroa on kyllä VR:llä jotain tarjouksia, mutta mitä 3 päivässä ehtii :( Halvempaa matkustella ulkomailla :D Mutta kannattaa joskus tehdä semmoinen reissu, että lähtee Helsingistä ja matkaa Hankoon. Matkalla käy vanhoissa ruukeissa, Fiskarsissa, ja muissa kivoissa paikoissa. Hanko...mesta paikka ;)

17
Matkapäiväkirjat / Yksin Itä-Euroopassa
« : 29.05.2002, 15:23:52 »
Tarkoitus olisi lähteä n. kuukaudeksi reilaamaan Itä-Eurooppaan yksin kesäkuun puolivälistä lähtien. Mitään ihmeempiä suunnitelmia en ole tehnyt, enkä tule tekemäänkään, mutta reitti menisi suunnilleen näin:

Istanbul - Kreikka - Makedonia - Albania - Bulgaria - Romania - Moldova - Jugoslavia - Bosnia&Hertsegovina - Kroatia - Slovenia - Unkari - Slovakia - Tsekki - Puola - Baltian läpi Suomeen.

Aikaa on n. kuukausi ja nähtävää olisi vaikka kuinka, joten melkoista pintaliitoa voi tulla matkasta. Mutta nyt täytyy käydä tsekkaamassa paikat mihin sitten mahdollisesti ensi vuonna menee pidemmäksi aikaa. Tällä hetkellä kiinnostavat erityisesti entisen Jugoslavian maat eniten, ja viime vuonna tulikin jo käytyä Sloveniassa ja Kroatiassa. Lento Istanbuliin olisi siis kesäkuun 17. päivä ja sen jälkeen, aina kun netin ääreen pääsen, laitan juttua tulemaan.

Jos sinulla on tideossa joku must-paikka matkan varrella, niin mielelläni näkisin sen vinkin myös postilaatikossani.

Ja eikun lentolippuja ostamaan.
Hyvää reissua kaikille muillekin, ketkä lähtevät kesällä matkaan. Ja muistakaa pitää päiväkirjaa matkasta täällä :)

Viime vuotisen reilijuttuni voit lukaista osoitteessa: http://jussi.verkkonen.net/interrail2001/

18
Varusteet ja pakkaaminen / Vartalokukkaro
« : 03.06.2002, 17:38:36 »
Onko teillä ollut mukana tämmöistä vartalokukkaroa, vai mikä sen nimitys onkaan? Onko siitä ollut todella hyötyä? Olen semmoista ajatellut ottaa mukaan Itä-Euroopan rundille, mutta en ole vielä aivan varma. Viime vuonna mulla oli semmoin itse tehty (sukasta, kyllä ;)), mutta se tuntui pömpöttävän mahan kohdalla niin että en sitä käyttänyt. Passit, reililippu ym. oli repussa. Ei mitään ongelmia ollut. Luulisi että rosmot kiinnostuisivat kun näkevät tuommoisen kukkaron pömpöttävän mahan kohdalla. Vai? Ratkaisu ongelmaan olisi käyttää jotain pitkähihaista paitaa päällä, mutta sitten on taas niin tuskasen kuuma. Miten te olette ratkaisseet tämmöisen ongelman. Entä rahavyö, olisiko hankkimisen arvoinen? Siihen ei tosin taida passi mahtua...

19
Yleinen / Ketään tien päällä?
« : 25.09.2002, 13:39:18 »
Ihan sitä vain kyselisin, että onko kaikki jo lopettaneet reilaamisen/matkustelun maailmalla ja tulleet takaisin Suomeen tylsään arkeen? Kun ei tuolla päiväkirjoissa ole mitään uutta. Tai onko joku ajatellut lähteä vaikka talveksi reilaamaan. Voisi olla melko mielenkiintoinen kokemus. Ja loppuun kysely: Kuinka moni haluaisi lähteä takaisin matkalle? MINÄ!

Sivuja: [1]