Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - rocknroll

Sivuja: [1]
1
Miten suopeasti tullit eri puolilla maailmaa suhtautuu oman suomalaisen lääkärin kirjoittamaan todistukseen reseptilääkkeistä, joita matkamies tarvitsee lääkärin määräyksestä'? Todistus lienee hyvä hankkia, vai hankitteko lääkkeet vasta paikan päällä?

Oma reseptilääkitykseni:
Suprium päivittäin 800 milligrammaa,
 Venlafaxin päivittäin 225 milligrammaa,
Ketipinor 200 milligrammaa päivittäin,

vaikka noi ei pahimmasta päästä varmaan olekaan, mutta missä päin maailmaa järjestyy ilman epäselvyyksiä viranomaisten kanssa, ja missä voi tulla vaikeuksia? Itseäni kiinnostaa toistaiseksi Euroopan sisällä oma toimimatkailu, kun en ole hirveän kokenut, ja ei ole toistaiseksi ollut varallisuutta lähteä juuri mihinkään, mutta kuitenkin hyvä aihe tänne foorumille.

2
Kukapa humaani tallaaja tällä foorumilla ei olisi kiinnostunut paranormaaleista iilmiöistä sekä parapsykologiaan liittyvistä ilmiöistä? Omaako kukaan "out of body" -tai vastaavia kokemuksia matkoiltanne?

Luin TOR-verkosta hakiesssani ahmia.fi sivustola "x-ray breathing" tai Out of body tai vastaavaa , päädyin sivulle, missä eräs psykologian tohtori puhui epäilen, että samasta asiasta, joka liittyy ihmisen ruumiin läpivalaisuun. En tiedä oikeita termejä, netistä oikein tahdo löytää mitään asiaa. Eräässä artikkelin yhteydessä olevassa videossa sivustolla, johon päädyin, keskusteltiin "säiliöstä"

3
Tyhmät kysymykset / Las Vegas?
« : 23.06.2013, 12:41:48 »
Tämä aihe lienee monelle tuttu, vaikka se Wikipedian mukaan onkin matkailijoille suunnattu ja off- sesongia aina viettävä. Olen siis suunnitellut vanhoilla päivilläni, vielä, jos tässä elinaikaa riittää, ja omaisuutta kertyisi niinkin paljon, että Las Vegasiin kasinopelien mekkaan maailmaassa suuntaisi matkansa. Missä kannattaa yöpyä, missä siis on parhaat pelit, ja Googlella en löytänyt vastausta, vaikka se semanttinen hakukone pitäisikin olla, että onko Vegasissa progressiivisen jackpotin omaavia eurooppalaisia ruletteja?

Sivuja: [1]