Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - MeriR

Sivuja: [1]
1
Terveys ja turvallisuus / Lavantautirokote Seychelleille
« : 05.04.2019, 11:09:53 »
Hei, edessä 11 päivän reissu Seychelleille. Oletteko ottaneet lavantautirokotteen tuolle ajalle? Rokote.fi suosittelee rokotusta jos matkan pituus on muutamaa viikkoa pidempi.

2
Afrikka / Seychellit ensi keväänä
« : 10.09.2018, 09:35:16 »
Ensi kevään reissu perheen kanssa suuntautuu hieman yllättäen Seychelleille. Tavoitteena on viettää rentoa rantalomaa suhteellisen kohtuullisin kustannuksin vaikka tiedossa on toki, että saari on kallis (tai ainakin noin Suomen hintatasoa). Tarkoituksena on varmaankin vuokrata auto. Isoihin ja kalliisiin resortteihin emme halua, mutta majoitumme mielellämme siisteihin BB-paikkoihin tai huoneistoihin, jossa olisi lähellä ranta ja jonkin kylän palvelut. Olemme saarella 11 yötä ja otan mielelläni vastaan vinkkejä siitä

•   Kannattaako jakaa aika esim. Mahen ja Praslinin kesken?
•   Majoitusvinkeistä kahdelle aikuiselle ja lapselle (9- ja 12-vuotiaat).
•   Mitä saarella kannattaa juuri sinun mielestäsi nähdä (jos jotain muutakin kuin rantoja)?
•   Kaikesta mitä sinulle ikinä tulee mieleen!!

Kiitollisena vinkeistä!

3
Hei, suunnitellaan vähitellen ensi talvenkin (helmi-maaliskuu) reissua tuolloin 9- ja 12-vuotiaiden lasten kanssa. Pääasiassa olisi tarkoitus panostaa rantalomailuun, mutta reissuun voisi yhdistää suurkaupungin kuten esim. yhdistelmä Singapore ja Langkawi. Mitä muita vaihtiksia olisin tuon tyyppiselle yhdistelmälle? Emme ole aiemmin reissanneet Aasiassa muuta kuin läpikulkumatkalla. Myös esim Vietnam kiinnostaa.

Muita vaihtoehtoja reissulle olisivat Mauritius ja Seychellit, jotka nyt eivät tietenkään Aasiassa ole.

4
Lentomatkustus / Heathrow ja kuuden tunnin vaihtoaika?
« : 22.03.2017, 22:26:44 »
Matkustamme huhtikuussa Heathrown kautta muille maille, ja tiedossa on noin kuuden tunnin vaihtoaika. Onko mitään järkeä lähteä käymään tuossa ajassa esim. WIndsorissa tai kannattaako säästää omia ja perheen hermoja viettämällä leppoista aikaa kentällä?

5
Australia ja Oseania / Majoitus Sydneyssä huhtikuu 2017?
« : 24.07.2016, 17:05:52 »
Ottaisin vastaan suosituksia huoneistohotelleista Sydneyn keskeisimmillä paikoilla? Tarkoitus viipyä Sydneyssä viisi yötä, matkassa siis kaksi aikuista ja kaksi kouluikäistä lasta. Vaatimuksena siis ainakin oma keittiö/keittiönurkka. Uima-allas plussaa.

Onko tietoa miten ajoissa majoitus kannattaa varata? Australian kansallispäivä näyttää ajoittuvan 25.4. päivään. Onko tietoa voivatko majoitukset jo nyt olla varattuja tai tulevatko vasta myöhemmin myyntiin?

6
Ensi keväälle luvassa reissu Australiaan. Lento on Sydneyyn ja paluu Melbournesta. Onko kokemusta kannattaako ajomatka rantaa pitkin Sydneystä Melbeourneen vai onko lento kätevämpi, kun aikaa kaiken kaikkiaan on vain reilut pari viikkoa? Hienoltahan reitti kyllä vaikuttaa. Tarkoitus on aluksi olla Sydneyssä ja siirtyä sen jälkeen Melbourneen.

7
Koska elän jatkuvassa matkakuumeessa, seuraavia reissuja aletaan suunnittelemaan ajoissa. Viime helmikuussa rakastuimme Andalusiaan, mutta huhtikuulle olisi suunnitteilla uusia maisemia mahdollisesti Italiaan. Sisilia autoillen kiinnostaisi. Muita mielenkiintoisia seutuja?

Kesäkuussa on roadtrip suunnitteilla Islantiin, mutta huhtikuussa mieli halajaisi Etelä-Eurooppaan. Italia on vahva ehdokas.

Reissussa kaksi aikuista ja kaksi lasta.

8
Espanja / Lento Malagaan ja siitä Sevillaan?
« : 29.08.2015, 14:29:25 »
Manner-Espanja on käymättä aivan kokonaan ja siksipä nyt suunnittelemme helmikuun lopulle perheen kanssa reissua Andalusiaan, Sevilla mahdollisesti tukikohtana. Kuulen mielellään kokemuksia!

9
Eurooppa / Helmikuussa Eurooppaan, mutta minne?
« : 19.08.2015, 13:14:53 »
Tänä talvena perheemme ei lentele palmujen alle vaan pitäisi löytää jokin mukava Euroopan kohde. Ei Kanarialle. Matkassa aikuiset ja kaksi lasta (6 ja 9 vee). Barcelonaa ajattelimme ensin. Italia miellyttäisi, mutta sää taitaa olla epävakaisempi kuin Espanjan mantereella. Suosituksia?

10
Lentomatkustus / Vaihto Orlyn kentällä?
« : 20.01.2015, 14:41:52 »
Karibia kutsuu taasen, mutta pientä hikeä otsalle (lasten ja vanhusten kanssa) tuottaa terminaalin vaihto Pariisissa Orlyn kentällä South-terminaalista West-terminaaliin. Koneen pitäisi laskeutua Orlylle 12.25 ja seuraavan nousta 14.00. Joudumme ottamaan välissä matkatavarat ulos ja jättämään uudelleen, koska lentoliput ei ole kirjoitettu samalle lipulle. Check-inin seuraavalle lennolle aiomme tehdä jo netissä ennakkoon.

Ilmeisesti tuossa menee jokin sukkulabussi terminaalien välillä, mutta onko jollain kokemusta voisiko tuohon saada jotain privaattipalvelua? Itse luotan, että tuossa ajassa hommat hoituu jos täältä Suomen päästä vain kone on Pariisissa ajoissa...

11
Kenelläkään tietoa suostuuko Norwegian reitittämään matkalaukkuja toisen lentoyhtiön jatkolennolle, jos liput on ostettu erikseen? Täytyy joka tapauksessa asiakaspalveluun vaikka ensi viikolla.

12
Eurooppa / Firenze, Barcelona, Berliini, Istanbul...
« : 30.06.2014, 09:52:38 »
New York olisi unelma, mutta majoituksen koituessa kukkarolle turhan tyyriiksi, haluaisimme siipan kanssa viettää pitkän viikonlopun jossakin Euroopan kaupungissa. Ainakin Firenze, Barcelona, Berliini, Istanbul...kiinnostavat ja ovat vielä näkemättä. Mikä näistä kohteista olisi paras ja miksi? Toki muut kaupungit tiettävästi pysyvät sijoillaan, joten ovat sitten seuraavina vuorossa  ;D

13
Lentomatkustus / Corsair tai Air France Guadeloupelle?
« : 08.06.2014, 20:46:28 »
Hei, kertoisiko joku tarjoaako Air France Guadeloupelle  jotain 'enemmän' kuin esimerkiksi Corsair? Lensimme viime talvena Corsairilla ja olimme supertyytyväisiä. Nyt arvomme Air Francen ja Corsairin välillä, kun hinnassa ei juurikaan ole eroa.

14
Yleinen / Lasten kanssa Karibialle?
« : 04.02.2014, 11:26:18 »
Lisäänpä kysymyksen vielä tähänkin keskusteluun. Eli olemme vanhemmat kahden pienen pojan (4- ja 7-vuotiaat) kera. Palasimme viikko sitten kahden viikon reissulta Guadeloupelle. Koko perhe tykkäsi reissusta kovasti ja palo seuraavaan alkoi välittömästi...Onko ideoita ja ehdotuksia hyväksi kohteeksi lasten kanssa esim. juuri Karibian saarista? Pojillemme parhaita huveja ovat mainiot rannat ja muut luontokokemukset. Suhteellisen turvallinen ympäristö on lasten kanssa plussaa. Yleensä emme ole all inclusiveissa yöpyneet, mutta sekään ei ole pois suljettu. Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia ja suosituksia  8)

15
Väli-Amerikka ja Karibia / Lasten kanssa Karibialle?
« : 01.02.2014, 22:39:43 »
Palasimme juuri parin viikon reissulta Guadeloupelle, josta tykkäsimme koko perhe kovasti! Onkos suosituksia muista saarista lasten kanssa matkustavalle? Meitä eivät kiinnosta ihmehärvelivirvelipuistot ja lasten camp-leirit; upeat rannat ovat paras huvitus. Eli siis uusi turvallisen oloinen, ja hyvät rannat lasten kannalta ovat ensisijaisia. Tietenkään ei ole pahitteeksi jos kohteessa on erityistä lapsia kiinnostavaa. Lapset ovat 8- ja 5-vuotiaat ensi talvena matkan ajankohtana.

16
Lentomatkustus / Corsair Karibialle?
« : 21.08.2013, 13:28:38 »
Tulin ostaneeksi perheelle lentoliput Karibialle Guadeloupelle tammikuulle, operoivana yhtiönä Corsair. Kenelläkään kokemuksia ko yhtiöstä? Aikomus oli ensin lentää Air Caraibesilla, mutta Corsairin ajat sopivat paremmin suunnitelmiin tai olivat järkevämmät.

Sivuja: [1]