Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - PinkFloyd

Sivuja: [1]
1
Matkapäiväkirjat / ReissuJani matkustaa
« : 30.11.2014, 15:05:15 »
Moi!

Avattu Reissu Janin matkablogi. Blogissa alkaa nyt kolmen kuukauden matka Kaakkois-Aasiaa ja Oseaniaan.
Tervetuloa mukaan matkalle osoitteessa: http://reissujani.blogspot.fi

Seuraa myös varjo-blogia, jossa sama matka nähdään "ruohonjuuritasolta" Bunnyn ja Bipin näkökulmasta: http://pupumatkat.blogspot.fi

2
Intia / Kolkata
« : 23.03.2014, 07:07:21 »
Taas kerran työkomennukselle Kolkataan, mutta tällä kertaa hieman pidemmäksi aikaa. Viime komennuksilla on nähty lähinnä ilmastoituja sisätiloja (hotelli,toimisto), sekä pikainen visiitti Kolkatan keskustassa (Victoria Memorial, Howrah Bridge), mutta nyt olisi ehkäpä mahdollista tutustua paikkaan "paremmin" viikonloppuisin ja iltaisin.

1. Nähtävyydet - onko Belur Math Shrine paikasta kokemusta? Kaiketi hieman rauhallisempi paikka, kun tuo Kolkatan keskusta, jossa alkaa todennäköisesti muutaman tunnin kävelyn jälkeen "ahdistamaan" 36 asteen helteessä. Toinen vaihtoehto olisi rannikolla (100 mailia Kolkata) oleva Sunderbansin luonnonsuojelualue, jossa voisi mahdollisesti bongata bengalin tiikerin..

2. Ostokset - tarkoitus olisi teettää räätälillä muutama puku, housuja ja paitoja - suosituksia missä kannattaisi käydä kyselemässä ?
3. Ruokapaikat - jos jätetään väliin katukeittiöt ja kalliit hotellin ravintolat, niin mihin suunnata ?

Sivuja: [1]