Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - wayne

Sivuja: [1]
1
Kysyisin muiden mielipiteitä yksin autolla ajamisesta euroopassa.

Olen monta vuotta haaveillut autolla reissaamisesta. Eri maista löytyy tuttuja, jopa Italiaan asti pitäisi mennä. Itse asiassa sinne juuri mieluiten. Saattaisin ehkä saada tutusta kartanlukijan Italiassa esim viikoksi. Olen ollut muutamia kertoja lapsena vanhempien kanssa autolla ja muutenkin matkaillut kohtalaisesti. Pari kertaa olen ollut reilillä.
Uskoisin että aika ei sinänsä tule pitkäksi, sillä mielikuvitusta riittää. Kartan lukeminen on vaikeata, jollei jopa mahdotonta. Toisaalta läppärissä löytyy Autoroute 2003, josta pystyy varsin hyvin katsomaan isot tiet etukäteen. GPS:ää en taida raaskia ostaa.
Olisin n. 3 viikkoa reissussa. Hintaahan reissulle tulee kun ei ole ketään jakamassa kustannuksia. Sinänsä bensa on mielestäni halpaa ja tutuilla saisin asua monta yötä.
Mieluiten menisin Superfast Ferries laivalla, johon olen jo varmuuden vuoksi varannut lipun.
Autonvuokraus olisi toinen vaihtoehto ja jopa halvempi, kun ottaa huomioon oman auton arvonlasku. Toisaalta omassa autossa saisi tuotua mukavasti ostoksia, viinejä jne...

Ovatko toisten pelottelut maantierosvoista, jotka iskevät yksin ajavaan ulkomaalaiseen, liioittelua? Mukana olisi arvotavaraa, kuten tietokone, jonka puolesta eniten mietityttää. Uskallanko missään kaivaa tietokonetta esiin...?
 
Yksin lähtisin koska en tunne kovinkaan paljon ajotaitoisia halukkaita lähtijöitä. Eräs pohtii vielä, mutta hänen varaan en laske. Periaatteessa voisin aivan hyvin tarjota jollekkin kyydin, mutta eipä ole helppo löytää henkilöä joka olisi lähdössä samaan aikaan.

Joten yksin sitä pitäisi varmaankin lähteä, mutta onko siinä mitään järkeä??

Haukkukaa ideaa tai kertokaa vinkkejä! Autoliiton jäseneksi tietenkin. En varaisi asumisia etukäteen. Alkaisin etsimään yöpaikkaa tarpeeksi aikaisin. Välttäisin maksullisia moottoriteitä.

2
Yleinen / Erikoiset / hauskat sattumukset matkoilla?
« : 31.05.2002, 12:22:11 »
Ittelle kävi viime kesänä hauskasti Roomassa. Jonotin hostellin vessaan ja aloin siinä höpiseen jotain toiselle jonottajalle englanniksi ja jonkin aikaa meni että selvisi että hän on Ruotsista. Puheltiin siinä sitten niitä näitä ja sitten tyyppi kysy että mistäs minä oon... 
Olis siinä joku voinu sanoa että olisippa nähny ilmees, kun hemmo alkoikin vääntää suomea.
Ja ihan täydellisesti.

Pientä viilausta otsikkoon. -Mr. V

Sivuja: [1]