Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - riqz

Sivuja: [1]
1
Hei kanssareissaajat! (ilmoitusluontoista asiaa)

Päätimme kaverini Sallan kanssa lähteä Suomesta peukalokyydillä kohti idän ihmemaita ja Intiaa. Kuvaamme matkalla materiaalia suomalaisten maailmankuvaa avartavaa dokumenttielokuvaa varten. Tarkoituksenamme on objektiivisesti tutustua Itä-Euroopasta kohti Lähi-itää ja Intiaa suunnaten, kulttuureihin, ihmisiin ja heidän maailmankuvaansa, tuoda esille myös ne puolet, joita valikoitunut nykymedia jättää uutisoimatta. Näin lisäämme suomalaisten ymmärrystä kulttuurien kohdatessa. Kaikki tuotot valmiista elokuvasta suunnataan suurimassa hädässä olevien ihmisten auttamiseksi Lähi-idän kriisialueille.

Matka starttaa syykuun alussa. Julkaisimme juuri joukkorahoituskampanjan dokumenttiprojektin mahdollistamiseksi: https://mesenaatti.me/matka-halki-maagisen-idan
Kutsun teidät tervetulleeksi seuraamaan matkan etenemistä!
Facebookissa: https://www.facebook.com/peukullaitaan ja
Instagramissa: https://www.instagram.com/peukullaitaan
Kampanjavideon ja tarkemman kuvauksen projektista löydät joukkorahoitussivulta: https://mesenaatti.me/matka-halki-maagisen-idan. Iso kiitos  jos koet projektin mieleiseksesi ja päätät tukea dokumenttielokuvan toteuttamista. Jakamalla FB-sivumme ja kertomalla tempauksesta kavereillesi pääset pennin jenittä vaikuttamaan dokumenttimme sanoman leviämiseen - luomaan ymmärtäväisempää ja yhtenäisempää Suomea. Kiitos paljon kun olet mukana!

PS. Otamme mielellämme vastaa matkavinkkejä maihin: Viro, Latvia, Liettua, Puola, Ukraina, Romania, Bulgaria, Turkki, Armenia, Azerbaijan, Iran, Pakistan, Intia

Turvallisia matkoja!  :)
T. Riku

Sivuja: [1]