Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Laamanaama

Sivuja: [1]
1
Tässä matkakuumeen kourissa oleville lisää vettä kiukaalle. Kirjoittelin blogiin vähän vinkkejä Thaimaan eteläosien paratiisisaarille sekä Malesiaan Langkawille, Pulau Tiomanille ja Pulau Besarille.

http://laamanaama.blogspot.fi/2014/11/matkavinkkeja-thaimaan-ja-malesian.html

2
Tässä vähän kokemuksia pakettimatkasta Kreikkaan ja tarkemmin Lefkasiin.  8)

http://laamanaama.blogspot.fi/2014/09/pakettimatka-lefkasiin-uhka-vai.html


3
Tässä vähän tarinaa kuvien kera viime kesän Lefkasin pakettimatkalta. Ihan jokaista lausetta ei kannata ottaa liian vakavissaan.  ;)

http://laamanaama.blogspot.fi/2014/09/pakettimatka-lefkasiin-uhka-vai.html4
Kirjoittelen blogiini treenaamisesta, matkailusta sekä futiskulttuurista. Näistä kaksi jälkimmäistä kuuluu Saksan reissuilla olennaisesti yhteen ja alla onkin linkit kahteen vuoden sisällä tapahtuneeseen urheilukulttuurimatkaan.

Köln, Leverkusen ja Düsseldorf:http://laamanaama.blogspot.fi/2014/09/koln-leverkusen-ja-dusseldorf.html

Berliini ja Dresden:http://laamanaama.blogspot.fi/2014/09/futiksen-perassa-berliinista-dresdeniin.html

Jos itseäsi ei futis kiinnosta, niin blogista löytyvillä vinkeillä ja kokemuksilla voit yllättää vaikka perheen miespuoliset jäsenet  ;)

5
Kirjoittelin blogiini matkaraporttia Berliinistä ja Dresdenistä vähän erilaisesta näkökulmasta. Viiden päivän aikana tutustuimme perusnähtävyyksien lisäksi Saksalaiseen futiskulttuuriin kolmen ottelun voimin.

Koittakaa viihtyä.

http://laamanaama.blogspot.fi/2014/09/futiksen-perassa-berliinista-dresdeniin.html

6
Väänsin blogin, jonne tulen päivittelemään juttuja matkailusta ja treenaamisesta. Osassa matkakertomuksista myös jalkapallo on merkittävässä roolissa, mutta jos futis ei kiinnosta, löytyy sieltä myös tarinoita ilman palloakin :)

Uusimpana juttuna kirjoittelin eilen Malesian puoleisesta Borneosta ja tarkemmin Kota Kinabalun sekä Sandakanin alueista.

http://laamanaama.blogspot.fi/2014/09/pieni-pala-borneota-kota-kinabalu.html

Sivuja: [1]