Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Pesula

Sivuja: [1]
1
Täällä voisi rikkoa nopeusennätyksiä ja kertoa tarinoita kuinka kauan kestää laskeutuneesta koneesta ulospääseminen ja Lentoaseman juna-aseman laiturille saapuminen.

Muistelisin oman ennätykseni olevan EU-lennolla käsimatkatavaroilla Alepan ja kusemisen kanssa 12 min mutta ensi kerralla täytyy ottaa kellottaa tarkempi aika.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat Economy-matkailijat tietävät varmasti mitä ajan takaa.

Kun koneesi laskeutuu klo 21:20 ja halvin tai paras tai sopivin juna kohti kotisänkyä sattuisi lähtemään klo 21:50... Se on nihkeetä. Varsinkin kun VR:n yöjuna Tikkurilassa ei odottele jos Qatarilainen myöhästyy.

Ja kaikki tietää että VR:n lippuautomaatista ostettu lippu myöhäisillan junaan on erittäin kallis ja viikonloppuyönä se saattaa olla täyteen bookattu muutenkin. Mutta jos ostat junalippusi varmuuden vuoksi 3,5 tunnin päähän koneen laskeutumisesta, niin huomaat seisovasi laukkujesi kanssa lentoaseman junalaiturilla 16 min kuluttua laskeutumisesta, eikö totta?  ;D

2
Junalipun myynti-Ilmoituksen voi poistaa

3
Jatkossa lentoyhtiöiden kaikki matkustajatiedot siirtyvät viranomaisille

http://www.iltalehti.fi/matkajutut/20161109200025455_ma.shtml

Keskusrikospoliisin rikostarkastajan Arto Tuomelan mukaan järjestelmä ilmoittaa havaitessaan poikkeavaksi määritellyn profiilin.

-  Kokemuksen kautta tietyt asiat ovat nousseet esille ja niihin kiinnitetään huomiota. Esimerkiksi hälyttäviin matkojen reitityksiin, Tuomela kertoo.


Mitäs mietteitä herättää?

Enpä tiedä minkälainen on "hälyttävä matkan reititys" tai miten se määritellään, mutta toivottavasti tästä ei koidu normaaleille tallaajille suuria määriä onkalotutkimuksia rajalla kun ollaan lennelty halvimmilla yhdistelmillä vaikkapa Etelä-Amerikkaan ja takaisin  ;D

Sivuja: [1]