Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - reissuleipä

Sivuja: [1]
1
Moikka!

Onkohan jollakulla kokemuksia seuraavasta: Minulla on varattuna turkish airlinesin kautta meno-paluu lennot Hki - Denpasar välilaskuilla istanbuliin. Sain nyt viikonloppuna viestin TA:lta, että lentoni HEL-IST on peruttu. Kaikki muut lennot ovat edelleen siis varattuna ja voimassa, mutta ensimmäinen lentoyhteys on nyt peruttu :D Omaan päähäni ei jotenkin uppoa, miten tämä on mahdollista, että kokonaisuutena varatuista lennoista perutaan vain yksi osa.

Olen toki laittanut tästä tiedustelua Turkish Airlinesille, mutta heidän kanssaan aiemminkin viestitelleenä tiedän, että selvityksestä ei tule helppoa.
Kokemuksia, vinkkejä? Saakohan nuo loput lennot nyt fiksusti peruttua ja oletteko saaneet nykytilanteessa TA:lta rahoja takaisin, vai pitääkö muuntaa vain pisteiksi?

2
Thaimaa / Vinkkejä kolmanteen reissuun thaimaassa
« : 09.03.2017, 13:42:42 »
http://www.pallontallaajat.net/pt3/keskustelu/index.php?topic=32467.0;topicseen

Tämän verran nähtynä thaimaata ja äärettömän siistiä reissua odotellaan tulevaksi.
Tällä kertaa ajankohdaksi määräytyi marraskuu ja reissussa tullaan viettämään n. 2,5 viikkoa 13.11 alkaen.

Sen verran ollaan aloitettu reissun bookkailua, että suorat lennot bangkokiin saatiin (500€/nuppi menopaluu) ja sieltä surat thaniin jatketaan samana päivänä don mueangin kautta.

Tarkoitus olisi siis jossakin sielläpäin liikkua.

Onko hyvä vaihtoehto tuommoisella ajalla esim Koh Samui, Koh phangan, Ko tao. Riittääkö noissa nähtävää reilun parin viikon ajalle.
Lennot on järkätty niin, että vietetään sitten loppumatkasta 1 yö ja päivä Bangkokissa joka riittää hyvin meille.

Hyviä ehdotuksia tuolla suunnalla otetaan ehdottomasti vastaan :)

Kiitos jo etukäteen!

3
Thaimaa / Vinkkejä toiseen reissuun thaimaassa
« : 08.03.2016, 14:02:59 »
Moikka,


tarkoitus olisi lähteä suunnittelemaan vähän minnepäin thaimaata seuraavan reissun saisi sijoitettua. Reissaajina 26 vuotias pariskunta :)
Ensimmäinen thaimaan reissu oli toukokuussa 2015 ja käytännössä kestikin koko toukokuun ajan paria päivää lukuunottamatta.
Matkareitti silloin oli seuraava
Bangkok
Kamala (2 pvä)
Patong
Kata
PhiPhi (tämä puoli päivää, matkalla koh lantalle)
Koh lanta
Nai Yang (1 pvä)
Bangkok

Paljon tuossa oli paikkoja, mutta saatiin parhaissa OMASTA mielestä vietettyä reilut viikot eli Kata sekä Koh Lanta.
Koh Lanta oli aivan ykkönen tuolla reissulla, mutta hyvää reissulle toi mielestämme se, että oli vaihtelevia paikkoja -> oli sekä patongin melskettä sekä koh lantan hiljaista ja rauhallista paratiisia. Parasta ehkä oli se, että reissu tehtiin offseasonilla ja esim nai yangilla saimme bungalow hotellipaikassa olla kahdestaan koko alueella :)

Tarkoituksena on kyllä pitää suht avoimena vielä reittiä, mutta mielellään tutustuisimme jo etukäteen hyviin vinkkeihin, joita miettiä matkan varrella. Edelliselläkin reissulla katselimme edellisessä kohteessa vähän karttaa minnepäin suunnistamme ja tämä on ihan hyvä tapa.

Mitä kaipaamme?

Kauniita rantoja, ei mielellään phiphin tapaista järjetöntä määrää turisteja jopa offseasonilla ahdettuna pienelle alueelle.
Rauhallisuutta
Vastapainoksi hieman menevämpää paikkaa, jossa myös aktiviteetteja saatavilla.
Uusia paikkoja.
Jäätelöä tarvitsee aina.


Kiitos jo valmiiksi hyvistä ideoista :)


4
Ajattelin avata ihan vain huvikseni tälläisen topicin, että voi porukka vilkuilla vähän josko löytyisi jotain vinkkiä esim. seuraavia matkoja varten.
Mitkä ovat olleet reissatessanne sellaisia paikkoja tai kokemuksia, mitkä tulee ekana mieleen, kun mietitte lomamuistoja? Minne lähtisit samantien takaisin?
Haen täältä myös itselle seuraavia reissusuunnitelmia, vähän eurooppaa edemmäs, joten ruokkikaapa mielikuvitustani :)

Omia ensimmäisiä mieleen tulleita juttuja:

*Green canyon turkissa - hirveästihän siellä poppoota on, mutta paikkana mielestäni mahtava. Vesi huikean väristä ja virkistää, kun siihen pulahtaa :)
*Lindos kreikassa. Tosi kivat näköalat Akropoliksesta.

Tässä muutamia mieleen tulleita, jatkakaapa tästä :)


5
Oon aika uus näissä lentopojojen keräilyhommissa ja vasta viime vuonna tein Finnairillekin plustilin, jolla keräilen pisteitä.
Oon yrittäny kattoa kannattaako johonki liittyä, että saisi China Southernilta pojoja, kun on nyt tulossa lento kahdella vaihdolla Bangkokiin.
Mihin porukka yleensä käyttää lentopojot ja onkohan niistä suurta hyötyä näinkin vähän matkaavalle? (Yleensä n. 1-3 (max 4) kertaa vuodessa ulkomaille).
Yleensä reissut suuntautuneet eurooppaan, mutta jatkossa enemmänkin pidempiä reissuja kun on Eurooppa suunnilleen nähty.

6
Moro,

ollaan vaimon kanssa lentämässä Bangkokiin HKI - Amsterdam - Kanton - Bangkok.
Otettiin nämä lennot, koska saatiin nämä melkein puolet halvemmalla, kuin suorat lennot. Myös lennot yhdellä vaihdolla olivat n. 300e kalliimmat ja vain 5h olisi säästänyt aikaa.
Olen jo lueskellutkin aiempia kokemuksia China Southernista, jotka ovat vaihtelevia.
Hieman mietityttää, kun jossain luki että tuolla kantonissa tulee ongelmia, kun on niin vaativat tarkastukset jne.

-Meillä siis vaihtoaika Kantonissa 2 h, riittääköhän tämä varmasti jatkolennolle siirtymiseen? (Kaikki lennot ovat samalla paperilla ja China Southernin kautta).
-Amsterdamissa vaihtoaika reippaat 6h, onko kellään mitään vinkkejä esim. jos lähistöllä olisi jotain mitä kannattaa käydä katselemassa?

Sivuja: [1]