Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - miukumauku

Sivuja: [1]
1
Saksa / Halvat kämpät Berliinissä viikoksi tai pariksi
« : 21.03.2006, 19:09:39 »
HEI!

Onks kellään vinkata yhteystietoja halpoihin asuntoihin joita vois vuokrata berliinistä lyhyeksi aikaa esim...viikoks tai pariksi???
meinaan en vaan jotenkin onnistu googlaa...ett jos jollain ois vaik ihan tietoa :D

Edit: ei capslockia otsikkoon, poistettu kolme kysymysmerkkiä ja siirretty oikealle osastolle... -Suvih

2
Pohjoismaat / köpis-hampuri
« : 22.07.2004, 09:23:33 »
en vaan saa irti mitään hintoja mistään paljonko maksaa junalla köpiksestä hampuriin. en ole reililipulla liikenteessä vaan ihan ajattelin näin muuten vaan ehkä tulevan köpiksen reissun yhteydessä pistäytyä hampurissa. niin ja saako kansainvälisellä opiskelijakortilla mitään alennuksia junalipuista (tanska/saksa)? valaiskaa minua oi  :roll:

3
hellou...hölmönä tietenkin vedin ekan kysymyksen tonne EUROOPPA puolelle ennen ku huomasin että tokihan tämä tanska kuuluu ihan vallan pohjoismaihin ;) mutta juu, siis rongun edelleen tietoo köpiksestä..mitä kaikkee kivaa siel on ja mitä tehdä. hengailen yksin siellä vajaan kaks viikkoa :D toki mun paikallinen opas on iltaisin käytössä mutta päiväs aikaan mitä tehdä minne mennä...mitä te muut suosittelisitte omien kokemustenne perusteella  :?:

4
Junamatkustus / Turkissa reilaaminen
« : 24.07.2003, 16:03:17 »
Heips kaikille!
Kellään kokemuksia reilaamisesta TURKISSA????
Jaa tietosi meille!

Sivuja: [1]