Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jack_of_all

Sivuja: [1]
1
Hei, ollaan vaimoni kanssa jo monta vuotta kierrelty maailmaa omatoimisesti koska pakettimatkat ym. risteilyt ei ole meidän juttu ja nyt olisi tilaisuus Kesäkuussa pitää töistä kuukausi lomaa.
Olen katsellut halpoja lentoja New yorkin kautta Karibian saarille ja vaihtoehtoja löytyy paljon, tiedän että on off season (mikä on hyvä juttu meille) mutta se että Hurrikaanikausi alkaa Kesäkuusta niin tämä mietityttää eniten.
Elikkä... Missä Karibialla on turvallista olla kesäkuussa? St. Maarten kiinnostaisi tai ABC-Saaret mutta ovatko ne liian "tylsiä" tälläisille adhd aktiivi loma suorittajille jotka pystyy pysymään vain max15min paikallaan? :D

2
Varattiin sekä maksettiin 3 hengelle huone väärälle kuukaudelle ja nyt se olisi myynnissä halpaan hintaan roomtravel.comissa
Kuten linkistä näkyy niin kolmelle aikuiselle huone hyvällä sijainnilla (5min Autolla Alicanten lentokentälle ja 10min Alicanten keskustaan)
Bussi no.27 kulkee myös hotellin läheisyydestä (iso päätie) Alicanten keskustaan tai Urbanova Beachille
Huom! kartassa sijainti väärin, hotelli sijaitsee Hotel Ibis Budgetin vieressä
Avenida Elche 112
Calle Belgica 3
03008 Alicante

24.9.-27.9.2015
41€/yö (tämä siis peruuttamaton hinta)
47€/Yö (peruutuksen kanssa)

https://www.roomertravel.com/hotels/alicante-hotels/hotel-b-b-alicante.h512588/44217641?page=dashboard

Sivuja: [1]