Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Esmeralda

Sivuja: [1]
1
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Töihin Hollantiin
« : 27.07.2004, 16:20:38 »
Kertokaa kokemuksia jos olette olleet töissä Hollannissa.
Onko sellaiset työpaikat kiven takana jossa ei tarvitse osata puhua hollantia? Millainen palkkaus ja suhteessa asumiseen?
Kertokaa vielä mistä nettisivuilta Hollannin duuneja voisi etsiä?

2
Junamatkustus / Euro Domino
« : 17.06.2004, 10:01:31 »
Onko kenelläkään kokemuksia Euro Dominosta? Tarkoitus olisi jossain vaiheessa (voi mennä jopa ensi kesään) lähteä Espanjaan n. kolmeksi viikoksi ja koska haluan keskittyä vain yhteen maahan onko järkevää hankkia Euro Domino?

Olen ymmärtänyt että Espanjassa on aika tyyristä matkustaa junalla joten joutuuko maksamaan lisämaksuja jos on Euro Domino lippu? Vai onko paras vaihtoehto matkustaa busseilla?

Lisäksi kysyisin vielä että olisiko jollakin kertoa espanjalaisten bussifirmojen nettiosoitteita joista löytyy hintoja ja aikatauluja englanniksi. Alsan sivut on tutut, mutta olisi hyvä tietää muitakin. Googlen kautta löytyi mutta espanjaksi ainoastaan.  :cry:

3
Eurooppa / Alankomaat
« : 07.06.2004, 14:07:39 »
Voisko joku kertoa kokemuksia Alankomaista. Missä kannattaa käydä Amsterdamin lisäksi? Rotterdam, Maastricht? Minkälainen hintataso? Minkälaisia kokemuksia majoituspuolesta? Mitä vuodenaikaa suosittelette? Tarkoitus olisi matkustaa lentäen, onko järkevintä lentää suoraan Helsingistä Amsterdamiin?
Kaikenlainen informaatio tervetullutta.

Aiheesta varmaan olikin jo topic olemassa, mutta enpä nyt tähän hätään löytänyt.  =)

4
Tyhmät kysymykset / Kannattaako???
« : 19.01.2004, 17:31:27 »
Kertokaapas te jotka olette matkustaneet D-vyöhykkeellä, että kannattaako reilikorttia ostaa ollenkaan vai onko halvempaa ostella normaaliin tapaan juna- / bussilippuja ja mitä maksaa? Tarkoitus olisi kikkailla Puola, Tsekki, Unkari, Slovakia sektorilla. Itävallan puolella mm. Wien kiinnostaisi kovastikin, mutta tässä tapauksessa ei varmaan kandee ostaa kahden vyöhykkeen korttia? Onko kenelläkään tietoa Itävallan juna-/bussilippujen hinnoista?

5
Olettekos kuulleet... / Ryanair
« : 04.11.2003, 08:22:30 »
Tämän aamun MTV3:n talousuutisissa kerrottiin, että Ryanair saattaa lopettaa lennot Tampere - Tukholma välillä, koska matkustajia ei ole tarpeeksi kyseiselle välille. Mahdollista myös, että Ryanair alkaa kilpailuttamaan muita Suomen lentokenttiä Tukholman lentoja koskien.

6
Espanja / Espanja
« : 22.07.2003, 15:53:16 »
Olen luultavasti ens kesänä lähdössä reilaamaan Espanjaan ja kysymys nyt kuuluu, että jostain olin lukevinani, ettei Espanjaan kannata ostaa reililippua, koska siellä junilla matkustaminen ei maksa juuri mitään ja reililippu tulee turhan kalliiksi, siispä miten on????

Kaikki muukin info ja vinkit Espanjassa matkustamisesta tervetulleita. Portugalista samoiten.

7
Varusteet ja pakkaaminen / Rinkan ostosta
« : 25.07.2003, 15:47:33 »
Kannattaako rinkkaa ostaa esim. Anttilasta tms postimyynnistä vai jostain urheiluliikkeestä??? Onko kenelläkään kokemuksia miten hyvin nämä ihmemerkin rinkat kestävät? Kertokaa ihmeessä, etten osta sikaa säkissä.
Ja sit vielä kun olen näissä rinkka-asioissa melkoinen noviisi vielä, niin minkä merkin rinkat olis niin kuin pop eli kandee ostaa missä on hinta-laatusuhde kohdallaan??? Mielellään niitä kohtuuhintaisia...

8
Olettekos kuulleet... / Finnairin DC9-koneet eläkkeelle
« : 31.07.2003, 11:19:15 »
Tänään siis DC9:n viimeinen lento Kuusamosta Helsinkiin. Meni uutisissa vähän ohi tuo aihe, eli tarkoittaako tämä nyt siis, että kaikki DC9-koneet jäävät finskiltä eläkkeelle? Eikä siis pelkästään kotimaan / ulkomaanlentojen osalta??? Olisikohan tässä nyt mahdollista, että joku halpalentoyhtiö kuten esim. FlyingFinn ostaisi näitä koneita ja lisäisi tulevaisuudessa ulkomaan kohteita? Vai siirtyvätkö DC9:t lentsikoiden hautuumaalle??? :) Tää kysymys varmaan sopisi paremmin osastoon tyhmät kysymykset...

Sivuja: [1]