Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Timppee

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Skyteam - kenen bonusohjelmaan?
« : 22.01.2008, 11:49:46 »
Löytyisikö tallaajista näkemystä, minkä Skyteamin lentoyhtiön kortti olisi kannattavinta hankkia? Tai siis, onko noilla jotain merkittäviä eroja?

Tuli varattua lennot KLM:ltä, joten heidän korttinsa kai otan, jollei tule hyviä perusteluja valita joku toinen...

Kiitos!

2
Päätimme juuri paeta uhkaavasti lähestyviä 30-vuotispäiviäni Brasiliaan. En lähde edes selittelemään miksi (vaikka vähän mieli tekisikin  :roll: ), mutta tällä kertaa mennään aivot narikkaan -pakettimatkalle saamaan valohoitoa ja stressinlievitystä.  8)

Mutta nyt on pienehkö ongelma, johon kaipaisin kipeästi apua.. Tällä hetkellä meillä on varauksessa sekä Finnmatkojen Natal että Tjäreborgin Porto de Galinhas, mutta toinen pitäis perua vielä tällä viikolla. Nyt siis kaipaisin kokemus- tai kuulopuhepohjaista tietoa näistä kahdesta rysästä, jotta osaisin valita mielekkäämmän...

Ymmärtääkseni Finnmatkojen kohde Ponta Negra Natalin kupeessa on ihan pelkästään turistirysäksi rakennettu, eikä siellä ole minkäänlaista paikallisasutusta. Turisti-infra sinänsä kunnossa ja itse Natalin miljoonan asukkaan kaupunkiin on vain 12 kilometrin matka.

Porto de Galinhas taas on pikkuruinen kalastajakylä, jossa siis asustaa paikallisiakin, mutta hotellit (ainakin se mihin löytyi tilaa) sijaitsee melkein 3 kilsan päässä kylästä. Recifen suurkaupunkiin ois matkaa jotain 60 kilsaa. Galinhasia matkanjärjestäjät kehuu eloisaksi yöelämältään, mutta ainoat kokemukset joista olen kuullut (tai siis lukenut) väittävät kyllä päinvastaista...

Joku on kuitenkin noissakin mestoissa käynyt, tule ulos kaapista ja kerro, pliis!

3
Eurooppa / Eurooppa pääsiäisenä - kiinnikö?
« : 20.10.2004, 13:33:15 »
Hakua koitin pyöritellä, mutta en löytänyt juuri muuta referenssiä kuin tämän koskien Italiaa, joten:

 Onko Keski- ja Etelä-Euroopassa kaikki kiinni pääsiäisenä? Kulkeeko katolisissa maissa joukkoliikenne, ja ovatko kaupat, ravintolat yms auki?

Vuosi-pari sitten koin yllätyksen Lontoossa, kun Paddingtonin asema oli pitkänä perjantaina osittain kiinni, esim BA:n matkatavarabuukkaus ei toiminut...

Sivuja: [1]