Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Susuliini

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Andamaaneille toukokuussa
« : 12.02.2020, 15:26:42 »
Heippa!

Kiinnostaisko ketään lähteä mukaani reissuun Intian Andamaaneille toukokuussa? Just varasin sinne kolmeksi viikoksi reissun.

Oon nainen, 25v ja tykkään yleensä reissata yksin. Nyt kuitenkin aattelin täältä kysellä jos joku ois innokas lähtemään mukaan :)

2
Aasia / Majoitus Balilla
« : 16.02.2017, 16:22:01 »
Tästä on varmaan täällä jo keskusteltukin, ja olen lukenut netistä kaikenlaista mutta ajattelin nyt vielä kysyä mielipidettä :) Olen ensi viikolla lähdössä lähes kolmeksi viikoksi Balille reppureissuun, ja tämä on vielä ensimmäinen kerta kun reissaan yksin. Kannattaako minun varata majoituksia etukäteen? Olen nyt varannut kahdelle ensimmäiselle yölle majoituksen ja muutamalle muulle yölle. Jännittää vaan, että jos en varaa niin löydänkö sieltä sitten paikkoja missä majoittua. :D

3
Matkaseuraa / Matkaseuraa Kuubaan
« : 29.11.2016, 14:07:38 »
Kyselin tuolla aiemmin jo, että onko Kuubaan matkustaminen turvallista yksin ;D Ihanaa olisi kuitenkin jos löytäisi seuraa reissulle!
Eli olen 22v kätilöopiskelija Helsingistä ja suunnittelen reissua Kuubaan kahdeksi viikoksi keväällä, siinä tammi-helmikuussa maaliskuun alussa. Sinne ois just nyt aika kivan hintaset lennot :)
En oo ennen reppureissannut, mutta ois kiva just tehdä tästä reissusta sellainen!
Tykkään syödä, nauttia auringosta ja hyvästä musiikista, tanssia ja fiilistellä erilaisia paikkoja.
Olisi kiva löytää joku suht samanikäinen ja samalla aaltopituudella oleva reissukaveriksi!
Laitathan viestiä jos kiinnostaaa :)

4
Väli-Amerikka ja Karibia / Yksin matkustaminen Kuubaan
« : 29.11.2016, 13:00:37 »
Heippa!

Olen 22v nainen Helsingistä ja olen tässä mietiskellyt että matkustaisin keväällä yksin Kuubaan, kun reissuseuraakaan ei tuttavapiiristä löydy. Huomasin juuri hyvät tarjouslennot sinne ja tuli ihan hirveä matkakuume. En ole ennen yksin matkustanut mihinkään. Onko ihan turvallista matkustaa yksin sinne? Ja onko jotain vinkkejä mitä n. kolmessa viikossa siellä ehtii/kannattaa tehdä? Olen jo lueskellut eri blogeja ja keskusteluita täällä, mutta ajattelin vielä ihan itse kysyä :) Ja mainittava vielä, että en puhu ollenkaan espanjaa, pärjäisinkö siellä silti?

5
Matkaseuraa / Matkaseuraa minne vaan, viikolle 16
« : 08.03.2016, 14:01:29 »
Heippahei!
Oon 21v opiskelija täältä pääkaupunkiseudulta ja mulla sattuis just olemaan viikko 16 lomaa ja kova hinku ois päästä johonkin reissuun! Kaikilla kavereilla on koulua tai töitä taikka sitten ei oo rahaa, joten koitan jospa täältä löytyis seuraa :)
Matkakohteella ei niin oo väliä, mutta ihan hirveen kallis reissu ei saisi olla. Ja ehkä mieluiten Eurooppaan jonnekkin, mutta ei siis niin väliä :D
Reissulta haluisin kunnon irtiottoa arjesta, hauskanpitoa, uusia tuttavuuksia, hyviä muistoja ja hyvää ruokaa! Jos johonkin lämpimään mentäisiin niin even better ;) olen itse vähän biletysihminen, mutta en kuitenkaan ihan hirveän paljon joten samanhenkinen kaveri ois mukava :)

Sivuja: [1]