Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - figure8

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Matkaseuraa Aasiaan elo-syyskuussa 2016
« : 16.04.2016, 16:47:14 »
Heippa!

Kova matkakuume on iskenyt ja johonkin pitäisi kesälomalla päästä reissaamaan. Olen kohta 30-vuotias naisihminen Etelä-Suomesta, jolla on lomaa 22.8.-17.9. välisenä aikana. Ajatuksena olisi reissata mahdollisesti koko neljä viikkoa. Matkakohteena todennäköisesti olisi Intia. Ajatuksissa on ollut reissata jossain Delhi-Udaipur-Agra-Mumbai-Goa välillä. Mitään kovin tarkkoja suunnitelmia en ole kuitenkaan tehnyt. Olisi hienoa jos matkaseuraa löytyisi etenkin loman alkuun eli yhdessä voidaan mennä vaikka eri aikaan tultaisiin sitten pois. Tai jos joku samalla suunnalla sattuisi olemaan noihin aikoihin, niin olisi tosi kiva :) Pari kertaa olen aikaisemmin ollut Goalla mutta nyt olisi tosi kiva päästä vähän näkemään myös muita paikkoja. Goalle ajattelin tälläkin reissulla poiketa mutta erityisen mukavaa olisi jos noihin muihin saisi kaverin mukaan. Tarvitsisi uusiin paikkoihin itsekseen tutustua.

Lentoja tai majoituksia en ole vielä varannut, sillä suunnitelmat tällä hetkellä on vielä aika avoinna. Erilaisia ajatuksia mielessä pyörittänyt mutta mitään kovin tarkkoja suunnitelmia en ole päättänyt. Jos sopiva matkaseuralainen löytyy, niin toki voidaan sitten tarkemmin suunnitella yhdessä missä käydään :)

Parasta matkaseuraa olisi varmaan suht samanhenkinen (mm. huumorintajuinen, luotettava, reipas, elämäniloinen) henkilö, jota kiinnostaa Intia ja sen kulttuuri. Ajatuksena olisi käydä vähän katsomassa jotain nähtävyyksiä mutta samalla myös shoppailla ja ottaa ihan rennosti. Miksei myös käydä muutaman kerran bilettämässä, jos siltä tuntuu. En ole kuitenkaan mikään bilehirmu eli kohtuudella tulee tätä harrasteltua. Oma budjetti ei täysin rajaton ole, joten tarkoituksena olisi käyttää melko edullisia, kohtuuhintaisia majoituspaikkoja jne.

Laitelkaa viestiä, jos kiinnostaa ja haluatte tietää lisää :)

Sivuja: [1]