Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Pussikenguru

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Kaukomatkailun eettisyys
« : 15.01.2019, 13:09:18 »
Luin tänään Riku Rantalan kolumnin kotimaanmatkailusta ja artikkelissa puhuttiin mm. lentämisen haitoista ja siitä kuinka ihmiset kaukomaiden sijasta matkustaa Suomen sisäisesti.

Tulin tästä miettineeksi, että pidetäänkö kaukomatkailua (tiedän että se on hyvin suosittua suomalaisten keskuudessa) jollain tavalla epäeettisenä ratkaisuna, tai tullaanko sitä pitämään lähitulevaisuudessa. Mitä mieltä te olette, pitäiskö matkustaa lähinnä Euroopassa vai pysyykö kaukomatkilu samana?

2
Afrikka / Kongo ja Kongon Demokraattinen Tasavalta
« : 29.07.2017, 19:34:17 »
Kiinnostaisi tietää onko kellään kokemuksia kyseisistä maista, mikä tahansa käy paremmin kuin hyvin, sillä muuten tiedot Kongoista ovat lähes olemattomat.

3
Afrikka / Lemppariafrikka
« : 07.01.2017, 23:05:24 »
Juu, elikkäs mikä on oma lempparis noista vaihtoehdoista. Osallistu kyselyyn ihmeessä!

4
Yleinen / olisi kysyttävää
« : 22.12.2016, 19:26:40 »
En löytänyt nopealla selauksella näihin kysymyksiin yhtä aihetta, tarkoitan että jos olisin kirjoittanut seuraavan, ilman että olisin aloittanut uutta aihetta niin olisin joutunut kirjoittaa kysymykset eri aiheisiin, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. No, asiaan:

1. Helsinki-Kingston lennot
Onko Hesasta Jamaikaan suoria lentoja ja minkä hintaisia ne ovat keskimäärin?

2. Brasilia
Onko Riossa hyviä ja kohtuuhintaisia sambaklubeja, jos on niin voisinko saada nimiä ylös. Haluaisin kuulla teidän lempikohteitanne Brasiliassa, esim. osavaltio, kaupunki, alue. Onko Sao Paulo näkemisen arvoinen? Samaa kysyisin Amazonian sademetsästä. Ja milloin on paras aika matkustaa Brasiliaan.

3. Brasilia-Etiopia lennot
Lentääkö Rion kentältä Addikseen suoraan?

4. Etiopia
Etiopian päiväbudjetti (sniiduilijalle)? Parhaat luonnonnähtävyydet/kohteet? Ja onko Omo-joen laaksot käymisen arvoinen, eli onko se pelkkää näytöstä kaikki heimot jolla rahastetaan turisteja vai suositeltava?

5. Oman
Omanin parhaat roadtripit?

6. Intia
Kummasta tykkäät enemmän Pohjois vai Etelä-Intiassa, miksi? Ovatko Jammu ja Kashmir vaarallisia? Onko Goalla enään rauhallisia kolkkia? Onko Intia yhtä halpa kuin väitetään?

7. Nepal
Parhaat vaellusreitit ensikertalaiselle? Lempparikaupungit? Onko Nepalissa kylmä?

8. Nepal-Tiibet
Voiko asia todella olla niin hanurista että itsenäinen matkailu kielletään Tiibetissä? Pääsekö Nepalista helposti Tiibettiin? Jos omatoimimatkailu on kielletty onko Nepalissa hyviä matkanjärjestäjiä sinne?

9. Tiibet
Tarvitaanko tiibettiin paljon lämpimiä vaatteita? Voiko minne tahansa Tiibettiin matkustaa? Näkyykö Tiibetissä enemmän kiinalaisuus kuin tiibetiläisyys?

10. Tibet-Thaimaa
Pääseekö tiibetistä thaimaaseen flygarilla?

11. Thaimaa
Kaunko Bangkokissa kannattaa viipyä? Pohjois-Thaimaan parhaat vaellusreitit? Onko Siaminlahdella tai Andamaanienmerellä vielä ei-turistirysähtäneitä saaria? Pääsekö Thaimaasta Itä-Timoriin lentokoneella?

12. Itä-Timor
Onko Itä-Timor liian levoton matkustuskohteeksi? Kokemuksia Itä-Timorista? Itä-Timorin hintataso?

13. Aussit
Aussien parhat roadtripit (mieluiten yli 2 viikkoa)? Lempikohteenne Australiassa? Entä Australia-Mikronesia lennot, onko tällaisia olemassa?

14. Mikronesia
Kaikki kokemukset otetaan innolla vastaan, kuten kaikista kaikista muistakin kysymyksistä. Onko Kosrae kiva paikka.Entä onko veneen vuokraaminen kallista?

15. Fidzi-Tuvalu
Pääseekö tuvalulle vain Fidzin kautta?

16. Tuvalu
Kokemuksia Tuvalulta kaivataan.

Anteeksi mahdollisista kirjoitusvirheistä ja olen kiittollinen kaikista vastauksista.
5
Tyhmät kysymykset / Ranskan Polynesian saaret
« : 11.12.2016, 00:31:58 »
Olen tässä vähän ajan kuluttua menossa Ranskan Polynesiaan, tarkoituksena ei siis ole mennä luksussaariin, kuten Bora Boraan. Tarkoitus on vuokrata vene ja suunnata kohti kaukaisi, kaukaisia atolleja, joissa ei ole ihmisistä tietoakaan. Sopivan mestan löydettyäni alan chillaamaan palmun allan, uimaan laguunissa ja nukkua riippumatossa monta viikkoa. Kysymys kuuluu: Mistä kannattaa vuokrata se vene? Saaren tai kaupungin nimi sopisi mainiosti!

Sivuja: [1]