Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jokuli

Sivuja: [1]
1
Ranska / Saint-Pierre ja Miquelon
« : 30.04.2018, 11:42:42 »
Onko joku sattunut tuolla suunnalla matkusteleen? Mitä kannattaisi ainakin käydä katsomassa ja millaisella lentojen yhdistelmällä olette olleet liikkeellä?

Kesällä on kalliit suorat lennot Pariisista (yli 1 000 euroa), mutta muut vaihtoehdot vaikuttavat vielä kalliimmilta. Itse olen boikotoinut parin kokemuksen jälkeen Roissyä, mutta ehkä sillekin pitää antaa vielä yksi mahdollisuus.

2
Afrikka / Lautalla Oraniin?
« : 27.02.2018, 23:50:54 »
Suunnitelmissa olisi kesällä käydä Espanjasta/ Gibraltarilta Afrikan mantereen puolella (Marokko, Ceuta, Melilla), mutta miten onnistuisi Algeriassa käynti.

Onkos kenelläkään kokemusta lautoista suoraan Oraniin vai olisiko helpompi siirtyä maitse Marokosta vai pitäisikö peräti unohtaa koko maa tältä kierrokselta ja lentää Istanbulin/ Pariisin kautta?

3
onko keskustelujen päivittymisessä tohon aloitussivulle jotain ongelmia? Vaikka viestiketjuun olisi tullut uusia viestejä, niin se ei aina päivity aloitussivulle. Vai onko mulla itselläni jotain selaimen päivityksissä ym. vialla?

Sivuja: [1]