Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Fil-Millinen

Sivuja: [1]
1
Etsin matkaseuraa, kimppakyytiä tai edullista, toimivaa autoa tarkoituksena matkustaa ison koiran kanssa Suomesta (Helsingistä) Italiaan (lähelle Napolia) nyt JOULUKUUSSA 2017, mieluiten alkukuusta!
Olen avoin erilaisille vaihtoehdoille, eli voit tulla toiseksi kuskiksi pelkälle menomatkalle ja jäädä pois missä sinulle on sopivinta, palata lennolla Suomeen tai vaikka hengailla maassa muutaman kuukauden ja palata kanssani.. Tai voin tulla kyytiin, osallistua omalta osaltani kuluihin ja jäädä pois ja jatkaa junalla (joskaan mulle ei tuolloin jäisi autoa sinne käyttöön. Aion kierrellä maata).

Jos joku haluaa tarjota menopeliään niin lähinnä etsiskelen farmaria tai tila-autoa, pieni asuntoautokin käy, pitäisi olla leimassa ja sen verran hyvässä kunnossa, että monen tuhannen kilometrin matkalle sillä uskaltaa lähteä.
Lisätietoja ja ideoita otetaan vastaan meilitse [email protected]

2
Matkaseuraa / Eläinarkea Euroopassa
« : 26.02.2017, 20:13:23 »
Ciao!
Sattuisinko tätä kautta löytämään eläinrakasta seuraa tutkimusmatkalleni Eurooppaan akselilla Portugali - Espanja - Italia?
Matka-aika, kesto, tarkempi toteutus auki - ideoidaan yhdessä. Jonkinlaista mahdollista tarkempaa ideaa ja aikaa jo on, mutta niistä mieluummin yksityisviestein, puheluin tai meilein.

Ideana tutustua eläintenomistajien arkeen eri maissa, koirakouluihin, hevostiloihin, eläinlääkäreihin, miksei muuhunkin eläimiin liittyvään, sekä erityisesti eläintenkouluttajiin, koulutuspalveluiden tasoon, tarjontaan ja kysyntään.
Ajatuksena majoittua mm. luomutiloilla, käyttää couch surfingia, tutustua paikallisiin, ei kierrellä nähtävyyksiä.
Puhun sujuvaa espanjaa ja sitä kautta ymmärrän myös italiaa ja portugalia. Osan matkasta voisi tehdä lentäen, osan maateitse.

Sivuja: [1]