Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - marqus

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Phuket, Karon Beach 25.12-9.1
« : 04.11.2017, 14:50:01 »
Lähdemme 4 kaverin(2miestä2naista 24-26wee) kanssa joulupäivänä Phukettiin kahdeksi viikoksi ja tilanne on nyt sellanen että mulla on 2lön huone yksinään sattuneista syistä. Matka on TUIn pakettimatka ja hotellina The Access pool resort & Spa, hintaa oli tammikuussa varatessa vajaa 3700e/2hlö ja nyt kun yksin lähtee 2hlön huoneeseen niin hintahan on luonnollisesti melkosen kova 2700e.. Jos löytyy samanhenkinen tyyppi lähtijäksi niin nyt ois mahdollisuus päästä halvalla hienoon hotelliin ja hyvässä seurassa :D Eli tuolla hintojen erotuksella, tonnilla mukaan! Tarkoituksena on rentoutua, syödä ja juoda hyvin, kierrellä jo ennestään nähdyt phuketin nähtävyydet ja jotain venereissua kalastamaan/saarille/snorklailemaan yms perussettiä.

Ja koska ei "yksin" lähteminenkään ole ongelma niin tarjous voimassa vain normaaleille itsestäänhuolehtiville järjellä varustetuille n.20-30v naisihmisille :D Viestiä tulemaan vaan jos kiinnostaa niin katotaan kestämmekö toisiamme sen pari viikkoa!  :P Ainiin ja pk-seudulta ollaan ja helsinkivantaalta lähtö!

Sivuja: [1]