Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - PossuMaailmalla

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Italia ja pistorasiat
« : 22.02.2019, 14:52:01 »
Olen yrittänyt etsiä tästä tietoa vähän mistäkin, myös tältä sivustolta, ja eri paikoissa vastaukset ovat olleet hieman ristiriitaisia. Eli onko jollain varmaa tietoa tarviiko Italiaan lähtiessä adapteria jos ottaa vain C-pistokkeisia laitteita mukaan?

Sen verran ymmärsin, että nuo isot F-pistokkeet eivät välttämättä käy kaikkialla ja tähän varaudun, mutta toimiiko pieni C pistoke myös Italialaisen L-tyypin pistorasiassa? Sellaistakin luin, että Italiasta löytyy pistorasioita joissa toimii sekä C että L, mutten tästäkään ottanut 100% varmuudella selvää, että voiko vastaan kuitenkin kävellä myös pistorasia johon tuo C ei mene. Samalta ne minun silmiini näyttivät ja alun perin oletinkin, että kyllä C tuollaiseen L-pistorasiaan menee, mutta sitten googlettamalla tulikin vastaan keskusteluja, että ei ole laitteet toimineet.

Apua? Ja kiitos ja kumarrus jo etukäteen vastauksista. :)

2
Italia / Modenasta päiväreissu Maranelloon
« : 14.02.2019, 18:36:53 »
Hei! Olemme lähdössä ensimmäistä kertaa Italiaan isäni kanssa ja koska isä on suuri ferrari-fani, haluaisimme käydä päiväreissun Modenasta Maranellossa. Mikä on järkevin matkustustapa hinta—laatusuhteeltaan? Vuokrata auto? Mennä bussilla? Jokin tietty bussifirma? Ehdotuksia? En ole varma kuuluisiko tämä enemmän aloittelijoiden tyhmät kysymykset-osioon, mutta kysyn nyt täällä. :)

Sivuja: [1]