Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Hegetsu

Sivuja: [1]
1
Balkanin maat / Autonvuokraus Kosovossa
« : 05.08.2019, 23:24:59 »
Lennot on varattu Kosovoon, mutta autonvuokraus vaikuttavaa haastelliselta rajaylityksiä ajatellen. Esimerkiksi Europcar:lla Bulgariaan maksaa rajanylitys 90 € ja Kreikkaan 180 €. Onkohan Kosovossa autonvuokrausfirmaa, jolla pääsisi kätevästi muihin maihin? Vai kannattaisiko tehdä sillä tavalla, että menee bussilla naapurimaihin esim. Albania tai Serbia, jotta pääsee vapaammin liikkumaan.

2
Balkanin maat / Roadtrip Balkanilla
« : 21.01.2019, 07:36:37 »
Kaverin kanssa olisi tarkoitus suunnata Balkanille ensi kesänä todennäköisesti elokuussa. Viikon reissu, jota varten vuokrataan auto. Käydään kiipeämässä pari reittiä ja ajetaan mahdollisimman monen maan kautta.

Kuvassa reitti. Tarkoitus olisi käydä Kosovo, Serbia, Bosnia ja Herzegovina, Kroatia, Albania ja Makedonia. Eniten itseäni mietityttää rajanylitykset. Onko niissä jotain erikoista mitä pitäisi ottaa huomioon? Onko heittää mitään arviota, kuinka kauan noissa rajanylityksissä menee? Onko parempi varata reilusti aikaa vai menevätkö suht jouhevasti?

Hotellit varmaan kannattaa ottaa sen mukaan, että auton saa säillytykseen varkauksien varalta.


Sivuja: [1]