Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Expat

Sivuja: [1]
1
Lainaus käyttäjältä: "Artjom"
Muistan joskus lukeneeni, ettei esim Puolaan olisi asiaa nastarenkailla. Voiko tämä olla totta?

Tosi kuin vesi.
Nastarenkaita ei Euroopassa saa kayttaa Skandinaviaa (luulisin, etta Tanska poislukien), Baltiaa ja Venajaa lukuunottamatta missaan muualla.

2
Aihe erotettu Riika-keskustelusta. Jouni

Lainaus käyttäjältä: "Illusion"
Yhdyn mielipiteesen! Tuossa "tyylikkyydessä" oli kyllä varjopuolensakin: melkein jokaisella vastaantulevalla naisella oli turkki tai vähintäänkin turkiskaulus! :evil: Vaikeaa oli yrittää pitää naama peruslukemilla ja mölyt masussa. Tämä olikin oikeastaan ainoa ikävä asia koko reissussa.

Maassa maan tavalla. Onneksi kuitenkin olet senverran valistunut matkaaja, ettet ala paikallisväestöä haukkumaan asioista, jotka eivät sinulle pienimmässäkään määrin kuulu.

3
Työryhmä suosittaa, ei viinejä ruokakauppoihin.  :evil:
Vapaampaan alkoholipolitiikkaan tottuneen ulkosuomalaisen mieleen juolahtaa yksi kysymys: Milloin tämä suomalaisten ylenpalttinen holhoaminen loppuu? Vai loppuuko milloinkaan? Olemmeko me kykeneviä ajattelemaan ja toimimaan itsenäisesti vai tarvitsemmeko todellakin "isoveli valvoo" -meininkiä tässäkin asiassa?

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2005/09/395103

4
Oi Suuret ja Mahtavat Moderaattorit, miksi Radicalin aloittama asiallinen keskustelu Ruotsin väestönrakenteesta poistettiin? Vastauksien joukossa saattoi olla jotain asiatonta, mutta miksi poistitte koko viestiketjun?

Vai onko niin, että jos palstalainen a) ei ole vasemmistolainen b) ei ole Halosen kannattaja c) on hetero valkoihoinen mies d) on armeijan käynyt  e) ei ole pienituloinen, niin hänen mielipiteensä ja keskustelunavauksensa voi poistaa, koska ne eivät kuvasta puolueen yleistä linjaa?

 :evil:  :evil:  :evil:

Sivuja: [1]