Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Quu

Sivuja: [1]
1
Suomen Punaisen Ristin (SPR) jokavuotinen Nälkäpäivä lähestyy, tänä vuonna se järjestetään 21. - 23.9.2006 ja teemana on "Lahjoita lapselle seuraava syntymäpäivä!". Nälkäpäivänä järjestettävä lipaskeräys on SPR:n tärkein keräys. Mitä mieltä olet Nälkäpäivästä ja SPR:n toiminnasta yleensä? Aiotko osallistua tänä vuonna? Oletko osallistunut aiemmin? Lisätietoa sekä ilmoittautumislomake Nälkäpäivä-kerääjäksi on täällä: https://www.redcross.fi/ajankohtaista/kampanjatjakeraykset/nalkapaiva/ (sivut täydentyvät myöhemmin).

Itse osallistuin viime vuonna ensimmäistä kertaa kerääjänä, aiemmin olin lahjoittanut rahaa, jos lipas sattui kohdalle. Kerääminen oli antoisaa ja mukavaa hommaa, ja täksi vuodeksikin ilmoittauduin jo mukaan.

2
En haulla yhtäkkiä löytänyt vastaavaa aihetta, mutta jos tällainen jo on, niin pahoittelen.

Hämmästyin tutkimustulosta, jonka mukaan vain noin 66 % suomalaisesta aikuisväestöstä (15 - 64-v.) on uimataitoista. Entäpä pallontallaajat? (Uimataidon mittana pidettäköön sitä, että osaa uida yhtäjaksoisesti 200 metriä, joista 50 metriä selällään. Perusuimataitoon vaaditaan 50 metriä yhtäjaksoista uintia kahta uintitapaa käyttäen ja alkeisuimataitoon 10 metriä yhtäjaksoista uintia yhdellä uintitavalla.)

Itse lukeudun alkeisuimataitoisiin.

3
Pohjoismaat / Tanskan kurssit
« : 01.01.2006, 16:32:28 »
Yritin käyttää hakua ja googlettaa myös, mutta ei oikein osunut...

Kysymys siis kuuluu, että järjestetäänkö nyt keväällä 2006 Varsinais-Suomessa tanskan kielen (alkeis)kursseja? Myös verkkokurssit sekä kulttuurikurssit ja -luennot kiinnostavat.

4
Tosiaan, ao. osoitteesta löytyy lista, johon on mahdollisuus kirjoittaa nimensä, jos haluaa vastustaa Sisä-Suomen yöjunaliikenteen lakkauttamista ensi tammikuusta alkaen.

http://botta.osakunta.fi/yojunakapina/index.do?subject=Vetoomus

5
Lentomatkustus / Lentoasemien turvatarkastus
« : 04.10.2005, 23:49:53 »
Onko kenelläkään kokemusta Euroopan lentokenttien turvatarkastuksista sen suhteen, että olette kuljettaneet käsimatkatavaroissa isompia määriä henkilökohtaisia (jonkin pitkäaikaissairauden hoitoon tarkoitettuja) lääkkeitä? Onko kyselty reseptejä tms.?

6
Pohjoismaat / Tukholma-Malmö-juna ja Kööpenhamina
« : 04.10.2005, 01:25:43 »
Uskaltaako Tukholma-Malmön yöjunassa ja Kööpenhaminan lentoasemalla nukkua? PIKAISTA tietoa kaipaan.

Sivuja: [1]